Çözüldü CS2'de Silah inceleme yeri cok kasiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi aksamlar. CS2'de silah inceleme yeri cok kasiyor ve silaha sticker bile yapistirmak imkansiz oluyor. Bu oyundan kaynakli bir sorun mu yoksa benim bilgisayarimin gucu ile mi? Cunku bos bir alanin bu kadar kasmasi garibime gitti.

Çözüm
Eşyayı incele dedikten sonra sol altta galeri simgesi gibi bir buton var. Oradan eşya inceleme manzarasını Warehouse harici bir şey yap. Sistemin kötüyse Warehouse inceleme manzarası kastırıyor. Yedek laptopumda da bu durumu gözlemlemiştim.
Eşyayı incele dedikten sonra sol altta galeri simgesi gibi bir buton var. Oradan eşya inceleme manzarasını Warehouse harici bir şey yap. Sistemin kötüyse Warehouse inceleme manzarası kastırıyor. Yedek laptopumda da bu durumu gözlemlemiştim.

Son düzenleme:
Çözüm
Eşyayı incele dedikten sonra sol altta galeri simgesi gibi bir buton var. Oradan eşya inceleme manzarasını warehouse harici bir şey yap. Sistemin kötüyse warehouse inceleme manzarası kastırıyor. Yedek laptopumda da bu durumu gözlemlemiştim.

Hocam teşekkür ederim simdi oyunda aldigim FPS kadar aliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı