CS2 silahı hangi el ile kullanmalıyız?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar silahı sol elle mi yoksa sağ elle mi tutarsak daha iyi olur, hangi el daha avantajlı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum ben böyle alıştım hep aynı elde kalınca adam sanki beni erken vuruyor gibime geliyor psikolojikte olabilir ama böyle hissediyorum.

Psikolojin onu uygun gördüyse kullan ama gereksiz kasıntı bir alışkanlık birde eğer gerçek olsaydı zaten profesyonel arenada yapan oyuncular görürdük.

Yani ben de aynı şekilde düşünüyorum. Şahsen benim düşüncem bu yönde. 8 senedir resmen CS'nin içinden geçtim; ilk 1.5 ile başladım, 1.6'da 5400 saatim var. Tabii insanların düşüncesi farklı olabilir ama böyle bir şey olsaydı, bu zamana kadar ben de anlardım.

Bana kalırsa sizin yaşadığınız durum psikolojik.

Aynen öyle, dediğim gibi psikolojik bir durum.

Bende 1.6'da başladım internet kafede az oynamadım, ama bu sağa sola alma mevzusu CS 2'de başladı tek ele alışmak daha iyi aslında sürekli tuşa basmak sıkıntı oluyor biraz.

Bende 1.6'da başladım internet kafede az oynamadım, ama bu sağa sola alma mevzusu CS 2'de başladı tek ele alışmak daha iyi aslında sürekli tuşa basmak sıkıntı oluyor biraz.

CS:GO'da vardı CS 2 ilk çıktığında gelmedi sonradan eklendi hatta CS:GO'da direk sağdan sola geçiyordu silah şimdiki gibi çekme animasyonuna da girmiyordu.

Bunu abartan tipler var mesela duvarın açısına göre oynuyorlar duvar eğer namlunun ucunu kapatıyorsa diğer eline alıyor ki aklı sıra daha isabetli gidecek bu pozisyonda diye bekliyor tamamen delilik. Ateş ederken sağ sola al aynı noktaya gidiyor değişen bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı