CS2 sizce de vasat değil mi?

Herkese selam, iyi sosyaller dilerim. Valve oyunlarını çocukluğumdan beri oynarım. Half-Life, Counter-Strike 1.5-1.6 ve en son 2012 de çıkan Counter-Strike: Global Offensive oyunlarını oynadım. 2012'den beri Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum. İlk çıktığından beri gelen güncellemeler neticesinde Player movementları, atlayınca iğrenç gözüken Player aksiyonları, spray tekniği, tickrate düzenlemesi vs çok güzel değişimler yaşatmıştı. Counter-Strike 2 çıktığında da birkaç problem olacağına dair tahminlerim vardı fakat bu kadar da değil. Sub-tick dedikleri projenin çalıştığına inancım yok. Çalışıyor ise de yanlış çalışıyor bence, serverlar 32 tick gibi :) Counter-Strike'da sanırım global offensive gibi güncellemeler ala ala düzelecektir fakat, çokça da oyuncu kaybedecektir.

War Thunder'ı Full ayarlarda 200FPS oynatan sistemimde kasıyor CS2.Ayrıca rekabetçi eşleştirme sistemi berbat.

Herkese selam, iyi Sosyaller dilerim. Valve oyunlarını çocukluğumdan beri oynarım. Half-Life, Counter-Strike 1.5-1.6 ve en son 2012 de çıkan Counter-Strike: Global Offensive oyunlarını oynadım. 2012'den beri Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum. İlk çıktığından beri gelen güncellemeler neticesinde Player movementları, atlayınca iğrenç gözüken Player aksiyonları, spray tekniği, tickrate düzenlemesi vs çok güzel değişimler yaşatmıştı. Counter-Strike 2 çıktığında da birkaç problem olacağına dair tahminlerim vardı fakat bu kadar da değil. Sub-Tick dedikleri projenin çalıştığına inancım yok. Çalışıyor ise de yanlış çalışıyor bence, serverlar 32 tick gibi :) Counter-Strike'da sanırım Global Offensive gibi güncellemeler ala ala düzelecektir fakat, çokça da oyuncu kaybedecektir.
İlk oyuna göre çok hoşuma gitti benim.

Dur fotoğrafını bulayım.
20231002123304_1.jpg

Duvarın arkasına geçtiğimde öldüm.

Herkese selam, iyi Sosyaller dilerim. Valve oyunlarını çocukluğumdan beri oynarım. Half-Life, Counter-Strike 1.5-1.6 ve en son 2012 de çıkan Counter-Strike: Global Offensive oyunlarını oynadım. 2012'den beri Counter-Strike: Global Offensive oyuncusuyum. İlk çıktığından beri gelen güncellemeler neticesinde Player movementları, atlayınca iğrenç gözüken Player aksiyonları, spray tekniği, tickrate düzenlemesi vs çok güzel değişimler yaşatmıştı. Counter-Strike 2 çıktığında da birkaç problem olacağına dair tahminlerim vardı fakat bu kadar da değil. Sub-Tick dedikleri projenin çalıştığına inancım yok. Çalışıyor ise de yanlış çalışıyor bence, serverlar 32 tick gibi :) Counter-Strike'da sanırım Global Offensive gibi güncellemeler ala ala düzelecektir fakat, çokça da oyuncu kaybedecektir.
Değil.

Tickrate durumu aşırı kötü . Oyunda neredeyse 1 saniye gecikme var gibi. Bir çok yabancı oyuncunun da söylediği gibi oyun 32-16 arası bir tickrate değerine sahip. Ve bu durumda dünyanın en iyi oynanışına, grafiklerine sahip olsa da tutmaz. 39-41 pingle sanki 110 pingim var gibi oynuyorum.

Öyle bir oyun ki, takım arkadaşınıza dokunmanız, oyunda lag olarak sonuçlanıyor. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi, kaç kere duvar arkasında öldüğümü saymaktan usandım. Tickrate muhabbetini kaldırmışlar, bu düpedüz yalan. Geliştirilen tek şey, vuruş hissiyatı olmuş bence. Deagle ile hs atıldığında alınan haz, bir kademe daha artmış. Grafiklerde gelişmeler var ama elbette biz bu oyunu grafikleri için oynamıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı