CS2 sizce de vasat değil mi?

War Thunder'ı Full ayarlarda 200FPS oynatan sistemimde kasıyor CS2.Ayrıca rekabetçi eşleştirme sistemi berbat.

İlk oyuna göre çok hoşuma gitti benim.

Değil.

Tickrate durumu aşırı kötü . Oyunda neredeyse 1 saniye gecikme var gibi. Bir çok yabancı oyuncunun da söylediği gibi oyun 32-16 arası bir tickrate değerine sahip. Ve bu durumda dünyanın en iyi oynanışına, grafiklerine sahip olsa da tutmaz. 39-41 pingle sanki 110 pingim var gibi oynuyorum.

128 tick olayının gelmesi lazım. Grafikler falan da güzel olmuş da benim gibi sistemi olanlar patates oldu, ayar düşürmek zorunda kaldık :d Yine de 100 FPS üstünde oynayabiliyorum, sabit 144 Hz almak için benim sistem yetersiz. Çok dalgalı 100-160 arasında.

Eşleştirme sistemi bozuk ben 45-50 ms alıyorum karşıma 10-15 ms herifer geliyor . Öte yandan hile desen gırla paralı parasız bir dünya hile var .

Öyle bir oyun ki, takım arkadaşınıza dokunmanız, oyunda lag olarak sonuçlanıyor. Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi, kaç kere duvar arkasında öldüğümü saymaktan usandım. Tickrate muhabbetini kaldırmışlar, bu düpedüz yalan. Geliştirilen tek şey, vuruş hissiyatı olmuş bence. Deagle ile hs atıldığında alınan haz, bir kademe daha artmış. Grafiklerde gelişmeler var ama elbette biz bu oyunu grafikleri için oynamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…