CS2 Skin satışı hangi sitelerden yapılır?

dunty

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, CS2 envanterimdeki skinleri güvenilir ve hızlı yoldan satmak istiyorum. Almanya’da oturuyorum. Skinport ve Tradeit sitelerini buldum. Buradan satıp banka hesabıma parayı çekebilir miyim? Ve başka bildiğiniz az kesinti yapan siteler var mı?

Arkadaşlar merhaba, CS2 envanterimdeki skinleri güvenilir ve hızlı yoldan satmak istiyorum. Almanya’da oturuyorum. Skinport ve Tradeit sitelerini buldum. Buradan satıp banka hesabıma parayı çekebilir miyim? Ve başka bildiğiniz az kesinti yapan siteler var mı?
csfloat tan kendin satabilirsin tradeit te sen satmıyorsun siteye satıyorsun

Arkadaşlar merhaba, CS2 envanterimdeki skinleri güvenilir ve hızlı yoldan satmak istiyorum. Almanya'da oturuyorum. Skinport ve tradeit sitelerini buldum. Buradan satıp banka hesabıma parayı çekebilir miyim? Ve başka bildiğiniz az kesinti yapan siteler var mı?

Ödeme yöntemleri size uyuyorsa neden olmasın.

CS de asıl takas buff. 163'te gerçekleşiyor. Ama parayı nasıl nakite çeviriyorlar onu bilmiyorum. Bir araştırın isterseniz.

Oyuneks skin pazarını yeni komisyon yüzde 3 ve bakiye dağıttıkları için kolay satılıyor şu an çekimde de komisyon yok csfloatta yüzde 5 komisyon birde ne zaman geleceği belli olmuyor oyunekste hemen geliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı