Steam CS2 skini çalındı

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta öncesinde yeni bir eldiven almıştım. Kırık diş eldivenleri | yeşim ve paraya ihtiyacım olduğu için bynoda satışa koydum. Sonra birisi bana yazdı Steam üzerinden. Merhaba ben ürünün renk durumunu merak ediyorum ona göre alacağım deyip bir site attı. Siteye baktım giriş istiyor ben giriş yapmadım güvenilir değildir diye.

Sonra o kişi takas banı var mı yok mu öğrenmem lazım dedi. Birkaç arkadaşına takas teklifi yolla dedi bende 2 arkadaşıma stiker yolladım. Ekran görüntüsü attım adam alıyorum birazdan dedi sonra bekledim ve yarım saat sonra envaterimde eldiven yoktu siteye baktım halaa ilanda takas geçmişime baktım. 0 seviye birine takas edilmiş adamın yazdığı hesaptan farklı.

Şaşırdım ne yapacağımı bilemedim olan parama oldu ihtiyacım vardı. Bunun bir geri dönüşü olur mu eğer yoksada bu adamları sizin yardımınızla banlasak takas banı falan olsa oda değerlendirmese eldiveni çok sevinirim. Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum.
Steam Community :: Dynasy Baranov eldiveni alan hesağ
Steam Community :: Rey ana hesap
Bu hesaplar bot mu ne? Son 2 haftada 250 saat diyor. Eger bot degilse eleman kafayi usutmus herhalde.

Ne alaka dostum? Nasıl karlı? Tamamen şans işi.
Valla alan 2-3 arkadaşım daha var parayı çıkardılar üstüne en az 100 dolar koydular ama benimkiler otistik hayvan gibi oynuyorlar belki de iyi kasmışlardır

Bu hesaplar bot mu ne? Son 2 haftada 250 saat diyor. Eger bot degilse eleman kafayi usutmus herhalde.

Bazı hesapları bu gibi amaçlar ve haftalık ödül için botla kasıyorlar o tür bir hesaptır.

vardı 14 dolara bileti aldım ama pekte karlı gitmio
Dostum senin API keyin çalınmış, sen mobilden onaylayana kadar senin takasını istediği hesaba atıyor saniyelik bir işlem. API keyinin güvenliğinden sen sorumlusun. İtemlerini geri alman mümkün değil. Attığım linkten API keyini sil veya yenile, bir dahaki sefere daha dikkatli ol.

Dostum senin API keyin çalınmış, sen mobilden onaylayana kadar senin takasını istediği hesaba atıyor saniyelik bir işlem. API keyinin güvenliğinden sen sorumlusun. İtemlerini geri alman mümkün değil. Attığım linkten API keyini sil veya yenile, bir dahaki sefere daha dikkatli ol.
teşşekkür ederim aynı şeyi adamın üstünde başka bi hesapla ben denesem olurmuki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı