CS2 skinler satılamıyor

• Konuyu başlatan Mubby
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 308

Mubby

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500,Sapphire RX 6600,16 GB DDR4 3200MHZ RAM,A520M K V2,1 TB MLD M300 SSD
Dark Souls oyunlarını almak için satmak istiyorum ama pazara koymama rağmen benden pahalı olanlar satılıyor ve benimkiler listede gözükmüyor.

Sipariş veren insanlar var, o miktarın altına satınca hemen olarak satılıyor, gözükemsede olması gerek diye biliyorum, sipariş miktarı senin için yeterliyse direk satabilirsin.

Hocam çok altında kalıyor,o para bana yetmiyor.

Telefondan istiyor,onu da yapıyorum.
Hocam aldığın gibi satma skinleri veya kasaları biraz beklet 4-5 gün öyle daha karlı oluyor. Ya da en yüksekteyse direkt sat değilse dediğim gibi biraz sabret öyle sat.

Hocam aldığın gibi satma skinleri veya kasaları biraz beklet 4-5 gün öyle daha karlı oluyor. Ya da en yüksekteyse direkt sat değilse dediğim gibi biraz sabret öyle sat.
1.5 2 ay beklettim bazıları 4 5 katına çıktı satsam iyi olur da işte satamıyorum:D

Satılmaz hocam boşuna bekliyorsunuz. Bendeki skinler aynı şekilde fiyatları artmış durumda ama oldukları fiyattan hiç alış yok.
Büyük ihtimal traderlar falan piyasayı sömürdü,çok garip.

Şu an baktım bazılarında hala satış var ama benimki alınmıyor çok garip.Hepinize teşekkür ediyorum çözülmeyecek gibi:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı