Steam CS2 skinleri çalındı

Volkan Şimşir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Harita Müh.
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce birisi Steam Community'de bir AK-47 tasarlamış ve olumlu oylama yapmak için link attı, bildiğimiz Steam Link'i burada bir sorun yok. Başka herhangi bir VPN'ya da link tarzı bir şeye bulaşmadım. Bir hafta sonra hesaba girdiğimde envanteri boşaltmışlar. İki aşamalı doğrulama da açık ne bir bildirim geldi ne bir şifre nasıl oldu anlamadım. Takas geçmişine baktığımda takas yapan hesapta görünmüyor. Bunun bir geri dönüşü olur mu? Desteğe yazdım ama pek ümitli değilim.

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    774,8 KB · Görüntüleme: 104
Bu zaten daha yeni çıktı bir arkadaşımın her skini çalındı aynı bu şekilde yaklaşık 4000 dolar civarıydı skinleri alamazsınız maalesef.

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce birisi Steam Community'de bir AK-47 tasarlamış ve olumlu oylama yapmak için link attı, bildiğimiz Steam Link'i burada bir sorun yok. Başka herhangi bir VPN'ya da link tarzı bir şeye bulaşmadım. Bir hafta sonra hesaba girdiğimde envanteri boşaltmışlar. İki aşamalı doğrulama da açık ne bir bildirim geldi ne bir şifre nasıl oldu anlamadım. Takas geçmişine baktığımda takas yapan hesapta görünmüyor. Bunun bir geri dönüşü olur mu? Desteğe yazdım ama pek ümitli değilim.
Bildiğimiz Steam linki olduğunu sanmıyorum.

link attı, bildiğimiz Steam Link'i burada bir sorun yok.
Çok sağlam phishnig yemişsiniz, geçmiş olsun. Dönüş olacağını sanmam. Kimse senin giriş yapmadığını kanıtlayamaz.

Geçmiş olsun. Size nerden attılar bilmiyorum ama geçenlerde Discordda denk geldim, mesajda site bildiğimiz orjinal steamcommunity linkiydi ancak tıklayınca steam213x02142'den hallice random rakamlı saçma URL'ye sahip phishing bir siteye atıyordu sanırım ona denk geldin.

Çok sağlam phishnig yemişsiniz, geçmiş olsun. Dönüş olacağını sanmam. Kimse senin giriş yapmadığını kanıtlayamaz.
Hocam bir şey soracağım. Bu linklerden birine ben de tıklamıştım aynen arkadaşın yediği gibi ben de yedim.

Arkadaşım bir atölye öğesi tasarladı oy verir misin diye link attı, ben de dikkatsiz anıma denk geldi bastım linke. Linkte gerçekten de bir skin vardı ama emin olamadığım için sitedeki hiçbir şeye tıklamadan direkt çıktım. Şifremi falan değiştirdim, tarayıcı çerezlerini temizledim (tarayıcıdan açmıştım) ve ayrıca o an tarayıcıdayken hesabıma giriş yapılı mıydı onu da hatırlamıyorum. Bu olayın üstünden 1 ay falan geçti. Bir sorun olur mu sizce ileride? Hesabımın API key kısmına giriyorum, orada da bir şey görünmüyor. API key kaydı oluştur falan diyip bir şeyler onaylatıyor.

Hocam bir şey soracağım. Bu linklerden birine ben de tıklamıştım aynen arkadaşın yediği gibi ben de yedim.

Arkadaşım bir atölye öğesi tasarladı oy verir misin diye link attı, ben de dikkatsiz anıma denk geldi bastım linke. Linkte gerçekten de bir skin vardı ama emin olamadığım için sitedeki hiçbir şeye tıklamadan direkt çıktım. Şifremi falan değiştirdim, tarayıcı çerezlerini temizledim (tarayıcıdan açmıştım) ve ayrıca o an tarayıcıdayken hesabıma giriş yapılı mıydı onu da hatırlamıyorum. Bu olayın üstünden 1 ay falan geçti. Bir sorun olur mu sizce ileride? Hesabımın API key kısmına giriyorum, orada da bir şey görünmüyor. API key kaydı oluştur falan diyip bir şeyler onaylatıyor.
Herhangi bir bilgi girilmediği sürece sadece sizin ip adresiniz haricinde bir şey yapamazlar. Zamanında küçükken Allah affetsin bizde instagram hesabı çalmak için kullanıyorduk böyle siteleri ancak kullanıcı siteye veri girmeden bir şey elde edilmiyordu.

Muhtemelen şuanda da aynıdır diye düşünüyorum. Siz şifre girmediğiniz sürece veya otomatik google hesabı bağla seçeneklerini seçmediğiniz sürece bir şey elde edemezler.

Gereksiz not: Ben böyle sitelere denk gelince ad ve şifre kısmına küfür yazıp yolluyordum.

Gerekli not: Google böyle bilgi çalan siteleri raporlamak için bu siteyi sunuyor. Bu tarz sahtekarlık yapan siteleri bu attığım linke şikayet edebilirsiniz. Kapanır mı kapanmaz mı hiç o kadar peşine düşmedim ancak işe yarıyorsa denemekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı