Ümit Rahim
Kilopat
Ama bankaya direk atarsak 15-20 dolar arası kesmiyor mu öyle biliyorumPayoneer hesabınıza bankanızı eklemeniz gerekiyor birkaç kimlik vb. doküman istiyor.
Ama bankaya direk atarsak 15-20 dolar arası kesmiyor mu öyle biliyorumPayoneer hesabınıza bankanızı eklemeniz gerekiyor birkaç kimlik vb. doküman istiyor.
Şu an en hızlı sanırım DMarket'ten satabilirim fakat çok düşük bir rakama gidiyor diğer tüm yerlere göre alternatif var mıdır acaba.
Payonerden kriptoya geçiş oluyor mu peki yani sitelerinde kripto alımı yapabilirsiniz diyorlar. Sanırım payoneer USD kriptoyu kabul etmiyor ama GBP ediyor diye araştırmıştım da bilginiz var mıdır acabaMarket CS:GO tavsiye ederim. Hemen satmak istersen biraz ucuza gidebilir. Kripto ile USDT olarak çekebiliyorsun. %5 komisyon alıyor.
Hiç kullanmadım onu. Bilgim yok hocam.Payonerden kriptoya geçiş oluyor mu peki yani sitelerinde kripto alımı yapabilirsiniz diyorlar. Sanırım payoneer USD kriptoyu kabul etmiyor ama GBP ediyor diye araştırmıştım da bilginiz var mıdır acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.