CS2 skinleri nerede satılabilir?

asuza

Centipat
Daha fazla  
Steam'de biraz bir para var bende CS'de skin alıp normal paraya çevireceğim ama hangi siteden satsam bilmiyorum.
Aklımda İtemsatış var.

Steam'de biraz bir para var bende CS'de skin alıp normal paraya çevireceğim ama hangi siteden satsam bilmiyorum.
Aklımda İtemsatış var.

ByNoGame.

Aklımda İtemsatış var.
Valla bazı YouTuberlerin discord kanalları var oradan insanlar satış yapıyor ya da alıyor itemleri belli pazarlık karşılığı. Tabii ki belli bir komünite oluştugu için güven problemi olmuyor. Örnek: Levia, elseen. bunların discorduna gir oradan satarsın rahat komüsyon olayıda yok yani.

Valla bazı YouTuberlerin discord kanalları var oradan insanlar satış yapıyor ya da alıyor itemleri belli pazarlık karşılığı. Tabii ki belli bir komünite oluştugu için güven problemi olmuyor. Örnek: Levia, elseen. bunların discorduna gir oradan satarsın rahat komüsyon olayıda yok yani.
Arkadaşın dediği gibi yapacaksan her zaman ilkçi ol parayı almadan skini atma aracı işine bulaşma.

Bir Allah'ın kuluda yazmamış CS. Float kullan diye.
En popüler CS skin sitelerinden biridir.
Çok fazla kullanıcısı vardır, komisyonu çok azdır (%2 civarında), fazla kullanıcı olduğu için eşyanız hızlı satılır diğer sitelere göre.

Bir Allah'ın kuluda yazmamış CS. Float kullan diye.
En popüler CS skin sitelerinden biridir.
Çok fazla kullanıcısı vardır, komisyonu çok azdır (%2 civarında), fazla kullanıcı olduğu için eşyanız hızlı satılır diğer sitelere göre.

Parayı çekme kısmında bir sıkıntı olmaz değil mi? Yabancı site diye soruyorum da.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı