CS2 skinleri nerede satmak mantıklı?

Hangi site olursa olsun siteye önce cüzi miktar yatır örnek 50 dolar onu önce çek kontrol et ödeme sistemi nasıl çalışıyor diye sonra büyük miktar satışı yap.

Hocam 50 doları atabilecek bir durumda değilim :D öğrenciyim ondan dolayı haftalık kasaları satıp açtığım ilk hatıra paketinden çıkardım hatıra AWP desert Hydra ondan dolayı daha önce yüksek fiyat satıp çekenlerden yorum almaya çalışıyorum

Hocam 50 doları atabilecek bir durumda değilim :D öğrenciyim ondan dolayı haftalık kasaları satıp açtığım ilk hatıra paketinden çıkardım hatıra AWP desert Hydra ondan dolayı daha önce yüksek fiyat satıp çekenlerden yorum almaya çalışıyorum.

O zaman garanti yola git ve ByNoGame üzerinden sat Türkiye ödeme sistemi güvenli bir şekilde çalışıyor.

CSFloat çok sefer kullandım bazen ödemelerin gelmesi çok uzun sürebiliyor veya askıda kalıyor banka bekletiyor vs.

ByNoGame satışlarım olduğu gibi aynı gün 100.000 TL'ye kadar direkt olarak çekebiliyordum hesabıma.

O zaman garanti yola git ve ByNoGame üzerinden sat Türkiye ödeme sistemi güvenli bir şekilde çalışıyor.

CSFloat çok sefer kullandım bazen ödemelerin gelmesi çok uzun sürebiliyor veya askıda kalıyor banka bekletiyor vs.

ByNoGame satışlarım olduğu gibi aynı gün 100.000 TL'ye kadar direkt olarak çekebiliyordum hesabıma.

Teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım olmadı CSFloat'ta itemin haftalık 9A yakın satışı var diye biraz orayı düşündüm ByNoGame de son 9 ay önce satılmış ama satıcı yok zaten buff fiyatı 2000$ itemi 2200$ a 1 kişi koymuş sadece şu an ByNoGame'den yana deneyeceğim şansımı.

Merhaba iyi Sosyaller,

CS2'de skinleri nerede satmak mantıklı? Güvenilir yerleri bilmiyorum tam olarak. ByNoGame üzerinde bize sat kısmı fiyat öldürüyor normal satışta da %10 komisyonla birlikte parayı eritiyor.
Hocam elinizdeki bazı skinleri ben alabilirim.

Teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım olmadı CSFloat'ta itemin haftalık 9A yakın satışı var diye biraz orayı düşündüm ByNoGame de son 9 ay önce satılmış ama satıcı yok zaten buff fiyatı 2000$ itemi 2200$ a 1 kişi koymuş sadece şu an ByNoGame'den yana deneyeceğim şansımı.

Hocam elinizdeki bazı skinleri ben alabilirim.

Hocam tek 1 skin var 0.14 Float Souvenir AWP Desert Hydra.

Hocam nereden çıkarttınız acaba hangi hatıra paketi?

Mirage mi?

Evet hocam

Skin 02:00 gibi satıldı çekim talebini oluşturdum 8 saatte hesaba geldi benim gibi ilk satışı olan arkadaşlar ByNoGame yerine csfloata güvenebilir denemiş oldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı