CS2'de skinleri nerede satmak mantıklı? Güvenilir yerleri bilmiyorum tam olarak. ByNoGame üzerinde bize sat kısmı fiyat öldürüyor normal satışta da %10 komisyonla birlikte parayı eritiyor.
CS2'de skinleri nerede satmak mantıklı? Güvenilir yerleri bilmiyorum tam olarak. ByNoGame üzerinde bize sat kısmı fiyat öldürüyor normal satışta da %10 komisyonla birlikte parayı eritiyor.
Peki hocam dediğim gibi sürekli soruyorum fakat 2k dolar bir satış yapacağım için csfloatı da daha önce duymadım satış yapmadığımdan satış çekim vs sorun yaşamam dediğiniz gibi değil mi byno üzerinden satarsam 80.000₺ den satsam 72.000₺ geliyor
Peki hocam dediğim gibi sürekli soruyorum fakat 2K dolar bir satış yapacağım için CSFloat'ı da daha önce duymadım satış yapmadığımdan satış çekim vs sorun yaşamam dediğiniz gibi değil mi byno üzerinden satarsam 80.000₺den satsam 72.000₺ geliyor.
Hangi site olursa olsun siteye önce cüzi miktar yatır örnek 50 dolar onu önce çek kontrol et ödeme sistemi nasıl çalışıyor diye sonra büyük miktar satışı yap.