CS2 skinlerini nakite çevirmek

Daha fazla  
Meslek
ECZACI TEKNİSYENİ
Elimde birkaç tane skin var; eldiven, bıçak gibi. Bunları nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında bildiğiniz site var mı? ByNoGame bayağı kesiyor çünkü.

CSFloat en düşük komisyonu alan site. Güvenilir. Yüzlerce konusu var forumda inceleyebilirsiniz.

CSFloat. Satarken %2 komisyon alıyor diye hatırlıyorum, çekerken de %3 toplam %5 alması lazım. ByNoGame %10 alıyordu diye hatırlıyorum. Komisyon oranlarını internetten araştırabilirsiniz.

Elimde birkaç tane skin var; eldiven, bıçak gibi. Bunları nakite çevirmek istiyorum. ByNoGame dışında bildiğiniz site var mı? ByNoGame bayağı kesiyor çünkü.

Ben şahsen Discord'da bazı sunuculardaki referansı olan arkadaşlar ile nakite çevirdim hem sitelerdeki fiyattan yüksek fiyata sattım hem de komisyon vermedim ama güvenilir kişiyi bulmakta sorun ve çok riskli.

CSFloat babadır bizim için, alternatif olarak Kick'in kurucusu skins com adında yeni bir site açmış sıfır komisyon ile alım satım şansı veriyor araştırmanı yap hangisi mantıklı gelirse onu kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı