CS2 son durumu

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Muhtemelen 1.5 sene aradan sonra oyuna tekrardan başladım. Ön not olarak, Rank sistemi varken rütbem Suprem idi. CS2 ilk çıktığında EDO'm ise 15k civarında bir şey idi. Başladım, EDO puanımı 4K verdi tamam sorun yok burada. 10K'a kadar yükseldim ve olaylar bundan sonra gelişmeye başladı. Dün ilk maçım. 9-1 gibi bir skorla yeniyoruz. Adamlardan biri çıktı ve geri geldi. Evet tahmin ettiğiniz şey, hile açtı ve 1 el bile alamadan yenildik.

Daha sonrasında biraz ara verip bir maç daha girdik ve adam daha ilk elden duvar arkası vurmalar mı dersiniz, pre-fire atarak çıkmalar mı yoksa smoke içi mi? Seçin beğenin alın :D Ve bu olaylar 1 hafta önce oldu, tabii bundan sonra da deli gibi hile çıkmaya başladı. Valve ne mi yapıyor? Hemen söyleyim, yeni stickerler, yeni skinler efsane güzel ama değil mi :D

Şahsi düşüncem;
Bu artık oyun değil. Kumar simülasyonu. Valve hileleri sadece yeni sezon geldiğinde banlıyor. O da bir nevi oyuncuların gazını almak için. Bu oyunun oyuncularının çoğu tam bir "düşük zekalı" incelemelerine bakıyorum, hep olumlu yorum. Adam, "çok hile var ama güzel" yazıp olumlu yorum vermiş. Biraz akıllansalar, skin vb. almayıp olumsuz yorum yapsalar, belki bir şeyler düzelir ama yok.

Haklısınız oynayanda zaten haftalık dropu almak için oynuyor.
Ama bu türde olan tek iyi oyunun CS olması da gene zorla oynattırıyor kendini.

Günde 2-3 maç atıyoruz arkadaşlarla ve bize hiç hile gelmiyor. Yani gelen rakipler hep en az 3-4K saatli, 10-15 tane madalyalı hesaplar oluyor. Şu an rankım 16K. Hile yaygınlığını biliyorum ama ben Call of Duty de oynuyorum ve orada olduğu kadar rastlamadım.

Günde 2-3 maç atıyoruz arkadaşlarla ve bize hiç hile gelmiyor. Yani gelen rakipler hep en az 3-4K saatli, 10-15 tane madalyalı hesaplar oluyor. Şu an rankım 16K. Hile yaygınlığını biliyorum ama ben Call of Duty de oynuyorum ve orada olduğu kadar rastlamadım.
Geldi klasik yorum hahahahah yürüyün gidin abi ya

Rekabetçi oyun sorunsalı. Her yıl CS de aynı tartışma dönüyor zaten. Eğer rekabetçi oyun oynayıp da sorunsuz deneyim istiyorsanız mümkün değil maalesef.

İyi bir oyuncu değilim, belki yüksek elolarda dediğiniz gibidir ama seçkinde 3500 küsurlerdeyim rekabetcide sadece Mirage oynuyorum gümüşüm ve hiç hile geldiğini hatırlamıyorum. Ve oyun oynattırıyor kendini yani rekabetçi deneyimi alıyorum şahsen.

Geldi klasik yorum hahahahah yürüyün gidin abi ya
Asıl klasik yorum oyundan çıkıp açıp geldiler. Şu yorumu görünce direkt anladım yani :D Yeter artık paranoyadan çıkın. Evet hile var da paranoyak davranıyorsunuz. Tek yiyen hemen hile diyor. İstisnalar tabii ki kaideyi bozmaz.

Asıl klasik yorum oyundan çıkıp açıp geldiler. Şu yorumu görünce direkt anladım yani :D Yeter artık paranoyadan çıkın. Evet hile var da paranoyak davranıyorsunuz. Tek yiyen hemen hile diyor. İstisnalar tabii ki kaideyi bozmaz.
Köşende ağla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı