CS2 son güncelleme ile FPS düşmesi yaşanıyor

Megaxxmex

Decapat
Daha fazla  
Son güncelleme ile FPS'im 120'den 90 küsure indi. Bir de daha sık FPS düşmesi yemeye başladım. Çözümünü bilen var mı varsa detaylı açıklama alabilir miyim?

directx_installer dosyasını silip C diskindeki DirectX shader Cache'yi temizleyip yeniden başlatır mısınız?

Bu da şöyle yapılıyor: CS2 dosya konumuna gidip directx_installer klasörünü siliyorsunuz. Daha sonra Windows'tan Disk Temizleme'yi açın.

Sadece DirectX Gölgelendirici Önbelleği'ni tikleyip silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra Steam'den CS2 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapıp oyuna girin.

directx_installer dosyasını silip C diskindeki DirectX shader Cache'yi temizleyip yeniden başlatır mısınız?

Bu da şöyle yapılıyor: CS2 dosya konumuna gidip directx_installer klasörünü siliyorsunuz. Daha sonra Windows'tan Disk Temizleme'yi açın.

Sadece DirectX Gölgelendirici Önbelleği'ni tikleyip silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra Steam'den CS2 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapıp oyuna girin.
Yardım için teşekkürler müsait bir anım da deneyeceğim

directx_installer dosyasını silip C diskindeki DirectX shader cache'yi temizleyip yeniden başlatır mısınız?

Bu da şöyle yapılıyor: CS2 dosya konumuna gidip directx_installer klasörünü siliyorsunuz. Daha sonra Windows'tan disk Temizleme'yi açın.

Sadece DirectX gölgelendirici önbelleği'ni tikleyip silin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Sonra Steam'den CS2 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapıp oyuna girin.

Abi dosyalari arattım bu isime sahip dosya yok ikisinde de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı