CS2 son güncelleme sonrası 4:3 olmuyor

svorssy

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Information Technology
Merhaba iyi sosyaller,

CS2'ye son gelen güncellemeden sonra pencereli tam ekran çözünürlük ayarında 4:3 seçeneğini seçemiyorum otomatikman 16:9 olarak ayarlıyor. Konu hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.

NVIDIA Denetim Masası'na gir masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlaya gel ve tam ekran yap.
Not: Eğer değiştirmiyorsan 3D ayarlarının yönetilmesi ne git görüntü ölçeklendirmeyi kapat şimdi olacaktır.

NVIDIA Denetim Masası'na gir masaüstü boyutunu ve konumunu ayarlaya gel ve tam ekran yap.
Not: Eğer değiştirmiyorsan 3D ayarlarının yönetilmesi ne git görüntü ölçeklendirmeyi kapat şimdi olacaktır.

Dediğin şeyleri yaptım fakat hala Tam ekran pencerilide 16:9 yapıyor

Dediğin şeyleri yaptım fakat hala Tam ekran pencerilide 16:9 yapıyor
Hocam Tam ekran pencerilide son animasyon güncellemesinden sonra hiç kimsede olmuyor artık. bende de yaşandı bu olay güncelleme ile bozuldu adamların düzeltmesi lazım. Ama tam ekranda da aynı sorunu yaşıyorsanız NVDİA denetim masası (Control Panel) den masaüstü boyunu ve konumunu ayarla yerine gelin 2. şu ayarla uygula yerinden Tam Ekran seçeniğine tıklayıp sağ alttaki uygula seçeniğine tıklayın işe yaramazsa yazın ona göre cevaplamaya çalışiyim

Hocam tam ekran pencerilide son animasyon güncellemesinden sonra hiç kimsede olmuyor artık. Bende de yaşandı bu olay güncelleme ile bozuldu adamların düzeltmesi lazım. Ama tam ekranda da aynı sorunu yaşıyorsanız NVIDIA Denetim Masası (Control panel)den masaüstü boyunu ve konumunu ayarla yerine gelin 2. şu ayarla uygula yerinden tam ekran seçeniğine tıklayıp sağ alttaki uygula seçeniğine tıklayın işe yaramazsa yazın ona göre cevaplamaya çalışayım.

Hocam yukarıda aynısını anlatmıştım zaten.

Hocam yukarıda aynısını anlatmıştım zaten.
Biliyorum Hocam ama soruyu dikkatli okumamışsınız. Adam pencereli tam ekrandan bahsediyor siz tam ekran olayını anlatmışsınız. bende oyunun sorununu olduğunu söyledim. Tam ekranda aynı şeyi yaşıyorsa herkesin bildiği şeyi tekrar ettim etmekte fayda var sonuçta

Technopat Haberler

Geri
Yukarı