Çok güzel bir bıçak. Bende tüm envanterimi satıp almayı duşunuyorum. Daha neredeyse hiçbir siteye eklenmedi fakat eklenirse aşağıda bıraktığım siteden bakıp karşılaştırabılırsın. Hayırlı olsun.
Öncelikle çok teşekkürler. Diyelim ki bu tip 150 tane bıçak çıkarıldı bu 1 gün içeirisinde. Yaklaık 1 hafta sonra pazar banı kalkınca millet yavaş yavaş pazara koymaya başlayacak. Ondan sonra yayımlanır sanırım bu sitede yanlışım yoksa.
Öncelikle çok teşekkürler. Diyelim ki bu tip 150 tane bıçak çıkarıldı bu 1 gün içeirisinde. Yaklaık 1 hafta sonra pazar banı kalkınca millet yavaş yavaş pazara koymaya başlayacak. Ondan sonra yayımlanır sanırım bu sitede yanlışım yoksa.
Bu konu hakkında pek fikrim yok. CS oynayan topluluklara sorman daha iyi olur. Bıçağım var satacağım deme ama en düşük komisyonla bıçak nereden alırım diye sor.
Bütün yazanlara teşekkürler. Ekstra olarak ByNoGame gibi satabileceğim güvenilir, alıcı bulabileceğim komisyonu düşük bir site biliyorsanız önerilere açığım
Bu konu hakkında pek fikrim yok. CS oynayan topluluklara sorman daha iyi olur. Bıçağım var satacağım deme ama en düşük komisyonla bıçak nereden alırım diye sor.
Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım. Biliyorsunuz ki CS2'ye geçtiğimiz günlerde yeni bir kasa eklendi ve gerçekten şoke edici bir şekilde bahtsız bedevi biri olarak aşağıdaki bıçağı çıkardım. Bilgisi olan insanlardan yardım almak istiyorum. Bıçağı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Fiyatı ne olur? Sizce satmalı mıyım? Ne zaman satmalıyım? Eğer satmalıysam nerede nasıl satmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bıçak oyuna yeni eklendiği için fiyatı konusunda ne düşüneceğim bilmiyorum.
Aydos hocam öncelikle tebrik ederim sizi forumda eski konulardan tanıyorum, bana karşı faydanız olmuştur. Dün akşam Twitter'da paylaşan siz misiniz? Yanlış hatırlamıyorsam bu floatta bir bir bıçak görmüştüm.
Ederi hakkında konuşmak gerekirse çok iyi bir float yakalamışsınız ve yeni bir bıçak olduğu için astronomik fiyatları seyretmek çok olası. Yanlış hatırlamıyorsam Twitter'da 3K USD gibi bir fiyat rahat edeceğini görmüştüm. Trade banı açılasıya kadar keyifle kullanın sonrasında güzel fiyatlara satılabilir. BUFF163 globalde kapanmasa direkt orada satın derdim fakat buff kapandıktan sonra aktif olarak csfloat'ı kullanıyorum. Güvenilirdir.
Bütün yazanlara teşekkürler. Ekstra olarak ByNoGame gibi satabileceğim güvenilir, alıcı bulabileceğim komisyonu düşük bir site biliyorsanız önerilere açığım