CS2 "★ stattrak™ iskelet bıçak | doppler" değeri nedir?

Gerçekten çok şaşırıyorum nasıl bu kadar iyi bıçak bana çıktı . Umarım değerinde ve güzel bir şekilde satabilirim. ByNoGame'e koysam kimse almaz gibi duruyor. Nerede satarım bilmiyorum.

Güzel yorumun için çok teşekkürler. Twitter'da paylaşan ben değildim. Dediğin gibi buff kapanmasaydı güzel bir tercih olabilirdi satmak için fakat sitelerin de hepsine güvenemiyorum. Bilindik güzel tanınan bir site var mıdır yabancılar tarafından da? CSFloat böyle bir site midir hocam?

Hocam 3500 4000 dolar falan olmalı bu bıçak araştırdım biraz da. Daha pahalı da olabilir bilemiyorum. Neyse 300 dolara salar mısın?

Maalesef dostum çıkardığım anki attığım çığlıkların ses kaydını bile satamam 300'e .

Konu ile alakasız olacak fakat bu bıçağın çıktığı gibi şu sıralar fena droplar ve itemler çıkıyor. Ben de açsam bana da çıkar mı demeyin arkadaşlar o iş o kadar basit değil. Kasa açmak kumardır ve küçük bir azınlık güzel itemler çıkardı diye sizin de çıkaracağınız anlamına gelmez. Keyfine açacaksanız o ayrı ama kasa sizden olsa bile 2.5 doları çöpe atıyorsunuz anlamına gelir en iyi ihtimalle.
Kasa açacağınıza beğendiğiniz skini almak çok daha mantıklı gözüküyor. (biliyorum demesi kolay fakat buna ben de her zaman uymuyorum. Yan hesapta kasa biriktiriyorum, 20-25 kasa olduğunda arkadaşla beraber açacağız bakalım ne çıkacak)

Umarım güzel bir şey çıkar dostum . Ben de çok şaşırdım gerçekten hiç beklemiyordum çıkmasını. Acaba bıçağı ilk başta satmadığım taktirde ileride çok zarara girer miyim? Çünkü satmak istemiyorum sanırım şu an.

İnşallah hocam umarım güzel şeyler çıkartırız. Amatör bir şekilde ilgileniyorum CS ve itemler ile fakat ülkemizde "amatör" ü yanlış tanımlıyoruz genellikle.
Fiyatını tam olarak bilmediğimiz için farzı misal ileride elinizdeki bıçağın ederi 100 dolar olacak aşağı yukarı. Siz yeni çıkardığınız için ve bu bıçaktan kısa sürede çok az olacağı için değerinden katlarca fazlasına satılabilir. Fakat bunlar tamamen varsayım ve kendi şahsi düşüncem. (ytd)
Ben olsam anında satmazdım. Kardan zarar edebilirim ama erken satıp vah vah etmek istemem. O yüzden trade banı açıldıktan sonra biraz bekleyin ama skini elinizde çok tutmayın derim.

100 dolar demişten faraza konuşuyorum. Başkta 400-500 dolarlara da satabilirsiniz sonra fiyat 100 civarına oturur ama piyasa dalgalanırsa 80'lere de düşebilir 800'lere de çıkabilir.

Bilindik güzel tanınan bir site var mıdır yabancılar tarafından da? CSFloat böyle bir site midir hocam?

CSFloat güvenilirdir 120 dolar civarında alım satım yaptım buff kapandığından bu yana. Satabileceğiniz siteler konusunda benden çok daha tecrübeliler olduğu için başka arkadaşların önerilerine de bakmak lazım. CSFloat, DMarket gibi siteler bilindik ve güvenilir sitelerdir.

Tavsiyem takas banı açılır açılmaz Steam'den hızlı bir şekilde satman eğer aracı sitelere satmak istersen biraz daha uzun sürer ve fiyat anlık olarak bayağı değişecek yeni çıktığı için çıktığı an eğer koyan varsa satışa bir altına koyup hemen satmaya çalış tavsiyem budur.

Sonrasında nasıl nakite çevireceğim peki?

Çok teşekkür ederim hocam. Peki hangi sitede satmalıyım satarsam sizce? Malum komisyon diye bir gerçek var.

Satmanızı önermem ama satarsanız csgoskins.com da satabilirsiniz güvenilir bir site.

Neden satmamı önermiyorsunuz acaba?

Yani çıkması zor, genelde alanlar kullanıyor satmak yerine satarsanız büyük ihtimal 1-2 hafta bekletir sizi ama size kalmış tabii ki. Bence envanterinizde kalması daha iyi olur satarsanız daha iyi bayonet skini alabilir misiniz orayı bilmiyorum tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…