Steam CS2 takas teklifinde dolandırıldıktan sonra ne yapılır?

ali_ylk0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 | Amd Ryzen 5 5600
Asus Prime A520M-K | 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Kuzenime takas teklifi attım bütün itemlerimi ona atacaktım o oynayacaktı sonra bana geri verecekti ama takası attım telefonumdan onayladım. Bütün itemlerim başka bir şahısa gitmiş ve şu an o kişinin profiline bakamıyorum. Ne yapmayalım? Steam desteğe yazdım. Geri alabilir miyim? Bayağı da bir item vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
download.jpg

Soğuk su içmek dışında başka hiçbir şey yapamazsın.

Kuzenime takas teklifi attım bütün itemlerimi ona atacaktım o oynayacaktı sonra bana geri verecekti ama takası attım telefonumdan onayladım. Bütün itemlerim başka bir şahısa gitmiş ve şu an o kişinin profiline bakamıyorum. Ne yapmayalım? Steam desteğe yazdım. Geri alabilir miyim? Bayağı da bir item vardı.
Millet 70k dolar dolandırılıp aynı sonuçlarla karşılaşıyorlar ve hiçbir şey yapamıyorlar. Büyük ihtimalle maalesef senin durumda da yapılabilecek bir şey yok

Aynı şeyi bir tanıdığım da yaşadı bilgisayarınızda bulunan virüs benzeri bir program sayesinde yapıyorlar sizin gönderdiğiniz takas isteğini reddedip arkadaşınızın hesap adını profil fotoğrafını falan kopyalayıp ona takas isteği gönderiyor siz de mobilden onu onaylamış oluyorsunuz forumdakiler Steam desteğe yönlendiriyor ama yardım edeceklerini sanmıyorum.

Geçmiş olsun o daha gitti geri alma şansın yok.

Millet 70k dolar dolandırılıp aynı sonuçlarla karşılaşıyorlar ve hiçbir şey yapamıyorlar. Büyük ihtimalle maalesef senin durumda da yapılabilecek bir şey yok.

Bir şey merak ediyorum şçyle cidden çok fazla para yatıran böyle çok ünlü birisi dolandırlırsa yine de yardımcı oluyorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı