G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Merhaba, CS2 de tam ekran pencereli ayarını seçiyorum fakat oyunu yeniden baslatınca tam ekran ayarına geri dönüyor, kendiliğinden bilgisi olan veya çözümü olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, CS2 de tam ekran pencereli ayarını seçiyorum fakat oyunu yeniden baslatınca tam ekran ayarına geri dönüyor, kendiliğinden bilgisi olan veya çözümü olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 CFG var mı? Artı 0 Eksi
KS KS G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 dreambullet dedi: CFG var mı? Genişletmek için tıkla... ne oldugunu bilmiyorum Artı 0 Eksi
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Grove_V dedi: ne oldugunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanenizi açın. Oyunun adına sağ tıklayın Özellikler seçeneğini seçin. Genel sekmesinin altında Başlatma Seçenekleri kısmını göreceksiniz. Oraya olduğu gibi bu iki kodu yazın: -noborder -windowed Artı 0 Eksi
Grove_V dedi: ne oldugunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanenizi açın. Oyunun adına sağ tıklayın Özellikler seçeneğini seçin. Genel sekmesinin altında Başlatma Seçenekleri kısmını göreceksiniz. Oraya olduğu gibi bu iki kodu yazın: -noborder -windowed
KS KS G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 dreambullet dedi: Steam kütüphanenizi açın. Oyunun adına sağ tıklayın Özellikler seçeneğini seçin. Genel sekmesinin altında Başlatma Seçenekleri kısmını göreceksiniz. Oraya olduğu gibi bu iki kodu yazın: -noborder -windowed Genişletmek için tıkla... deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Steam kütüphanenizi açın. Oyunun adına sağ tıklayın Özellikler seçeneğini seçin. Genel sekmesinin altında Başlatma Seçenekleri kısmını göreceksiniz. Oraya olduğu gibi bu iki kodu yazın: -noborder -windowed Genişletmek için tıkla... deneyeceğim şimdiden teşekkür ederim