Valorant tam ekran yapılmıyor

ryanbenjamin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz Valorant 01.04.2021 yani 1 Nisanda güncelleme yaptı ve o günden bu yana neredeyse 1 aydır oyuna girip tam ekran yapılmıyor.

Defalarca kez ticket atmamıza rağmen alakasız bir çözüm yöntemi söyleyip ikinci kez ticket attığımızda aynı cevapları alıyoruz.
Pencereli tam ekran oynanıyor ama normalde 150 FPS alırken pencereli tam ekranda 30-40 arası takıla takıla oynanıyor.
Bazı arkadaşlar Intel HD 3000 ekran kartıyla ilgili bir problem olduğunu söylemiş.

Fakat laptopta 2 ekran kartı var gömülü Intel 3000 harici NVIDIA 520.

Oyunu kaldırıyor 120-150 arası FPS'leri görüyordum en düşükte. Oyunu NVIDIA'dan başlatmama rağmen tam ekran olmuyor.
Bütün yöntemler denendi. Yeni bir çözüm varsa yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla çok saçma. Benim de Intel HD 4000 ekran kartım var. Keşke bir çözüm bulunabilse.. Riota yazdım, Riot Tool Repair diye bir uygulama attı. Ona tıkladım da hata verdi galiba. Araştırıyorum, bulabilirsem yazarım.
hiç bir işe yaramıyor boşa deneme rapor çıkartıyor o raporu istiyorlar. sorun yerleşik intel hd kartlarından kaynaklı kendileride belirtmişler bana cevaplarında :/

Benden de dosya istediler. Masaüstüne bir program yardımıyla dosyaları verdim. Demek ki sanada aynı şeyi yapmışlar. Neyse pc almayı bekleyeceğiz ozaman :(
Onlarada yazdım dedim 1 nisan güncellemesinde oldu bu olay binlerce kişi etkilendi. O yamayı gözden geçirip sorunun kaynağını nulup düzeltmek zor olmamalı dedi. Pencereli tam ekran oluptan tam ekran olmaması için çok büyük bir sebep olmamalı dedim ama oralı bile olmadılar. Sanırım eski ekran kartlı oyuncular dereceli maçlarda diğer takım arkadaşlarına performans düşüklüğü yarattığını düşündüklerinden bilerek bunu yaptıklarını düşünüyorum.

Onlarada yazdım dedim 1 nisan güncellemesinde oldu bu olay binlerce kişi etkilendi. O yamayı gözden geçirip sorunun kaynağını nulup düzeltmek zor olmamalı dedi. Pencereli tam ekran oluptan tam ekran olmaması için çok büyük bir sebep olmamalı dedim ama oralı bile olmadılar. Sanırım eski ekran kartlı oyuncular dereceli maçlarda diğer takım arkadaşlarına performans düşüklüğü yarattığını düşündüklerinden bilerek bunu yaptıklarını düşünüyorum.
Ya neden bilmiyorum. Bende son 1.5 haftadır oldu. Eğer cidden performans düşüklüğü yüzünden böyle yaptılarsa yazık... Dediğin gibi sorunu çözmek çok zor olmamalı. Ama uğraşmak mı istemiyorlar yoksa başka bir şey mi anlamadım.

Son olarak şey sorucam. Size böyle bir e posta yollamışlar mıydı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210610_114747_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20210610_114747_com.google.android.gm.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20210610_114754_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20210610_114754_com.google.android.gm.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Ya neden bilmiyorum. Bende son 1.5 haftadır oldu. Eğer cidden performans düşüklüğü yüzünden böyle yaptılarsa yazık... Dediğin gibi sorunu çözmek çok zor olmamalı. Ama uğraşmak mı istemiyorlar yoksa başka bir şey mi anlamadım.

Son olarak şey sorucam. Size böyle bir e posta yollamışlar mıydı?
Bunlar klasik herkese söyledikleri ben direk temiz format attım sonra herşeyi temiz güncelleyip valorantı yükledim düzelmedi o yüzden boşa uğraşma :)

Böyle e posta attılar ama yapsam mı çok kararsız kaldım.
Bence yapma. Neden dersen bu da yine bir test çözüm değil zaten. Sorunun kaynağını kendilerince bulmaya çalışıyorlar. Ama biz sorunun kaynağını söylüyoruz zaten yapacakları yazılım düzeltmesi o kadar. 1 nisan güncellemesinde ne yaptılarsa o bozdu. Bu kadar basit aslında.Amaçları çözüm üretmek değil oyalamak

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Her türlü çözümü denedim, nasıl becermişlerse ikinci ekran kartı İntel olanlarda oyunu bozmuşlar tamamen. Nisan’daki güncellemeden önce tıkır tıkır çalışıyordu. Dün üçüncü kez bilet attım. Bence önemsemedikleri için bakmıyorlar hiç bu soruna çünkü her ne zaman güncelleme gelse, bu sorunla ilgili bir şey yazmıyor.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Her türlü çözümü denedim, nasıl becermişlerse ikinci ekran kartı İntel olanlarda oyunu bozmuşlar tamamen. Nisan’daki güncellemeden önce tıkır tıkır çalışıyordu. Dün üçüncü kez bilet attım. Bence önemsemedikleri için bakmıyorlar hiç bu soruna çünkü her ne zaman güncelleme gelse, bu sorunla ilgili bir şey yazmıyor.
Yukarıda yazdım sadece bizlik sorun değil diyorlar en sonunda. Yani topu intele atıyorlar. İntelinde işi gücü yok 7-8 yıllık dahili ekran kartına güncelleme yapacak. 1 nisandan önce 130 fps alan ben artık oyunu oynayamıyorum. Bilerek eski ekran kartlı oyuncuları elemek için yaptıklarını düşünüyorum.

Yukarıda yazdım sadece bizlik sorun değil diyorlar en sonunda. Yani topu intele atıyorlar. İntelinde işi gücü yok 7-8 yıllık dahili ekran kartına güncelleme yapacak. 1 nisandan önce 130 fps alan ben artık oyunu oynayamıyorum. Bilerek eski ekran kartlı oyuncuları elemek için yaptıklarını düşünüyorum.
Evet bunu önceden yaptılar. Bir arkadaşım GeForce 300 kullanıyordu, ilk başta oynayabiliyorduk fakat sonradan bir update getirdiler. Bilet attığında artık bu grafik kartını desteklemiyor oyunumuz, teknoloji gelişiyor ayak uydurmak lazım tarzı bir şey söylenmiş. Böyle giderse çok oyuncu kaybedecekler. Zaten çok iyi bir bilgisayarım olsa o kadar oyun varken valorant oynamam. Bugün İntel graphics eski sürümü yükleyeceğim yinede. Bana şöyle bir mesaj attılar:

Selamlar,

Kankam incelemelerimiz sonucunda özellikle sende de olan bazı ekran kartlarına özel bu gibi tam ekrana alamama veya siyah ekranda kalma sorunları olduğunu gördük. Bunları geliştirici ekibimize ilettik ve onlar da çözümü için harıl harıl çalışıyorlar. ALT+Enter ile pencereli modda hala arzu edersen oyunu oynayabilirsin.

Bu süreçte ekip arkadaşlarım da sorunu araştırmakta ve emin ol en kısa sürede bir sonuç alınacaktır. ^^

Anlayışın için şimdiden çok teşekkür ederiz. :))

Virüs hala en etkili şekilde aramızda ve umuyorum sen ve sevdiklerin sağlıklıdır. Lütfen dikkat edelim. ^^

Kendine çok iyi bak. ♥

Tongue Fu
Riot Games Oyuncu Destek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı