Çözüldü CS2 tamamen çıkınca CS:GO Steam'den kalkar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pasha00

Hectopat
CS2 bildiğimiz gibi beta sürümünde çıktı. Biraz oynadım fakat pek beğemedim CS2 tamamen çıkınca CS:GO kalkar mı Steam'den?

Çözüm
Evet kalkacak. CS2, CS:GO'dan bağımsız bir oyun değil zaten. Sadece bir güncelleme kendisi.
Grafikler filan değişmiş güzel de CS:GO akıcılığı yok bir de adam vurulmuyor garip yapmışlar.
Haci dikey esitleme aç akicilik geliyo oyle cozdum olayi

Hesaplar doğrudan aktarılacağı için oyun CS:GO'nun yerini tamamen alacak, aslında bir nevi ETS 2'nin ilk çıktığı ve şimdiki hali gibi düşünün aynı oyun ancak arada dağlar kadar fark var. Yani esasen bu yeni bir oyundan ziyade mevcut oyuna gelen büyük bir Update.

Haci dikey esitleme aç akicilik geliyor oyle cozdum olayi

Ne zaman Prime'siz oyunculara erişilecek?

Ve şu performans konusunda boş yapan arkadaşlara diyorum CS:GO ve CS 2 farklı çıksa Steam'de 2 tane CS:GO mu görmek istersiniz? Artık bir rekabetçi maça girmek için 15-20 dk sırada beklersiniz. Ve oyun daha betada hatırlatırım.

CS:GO işlemci gereksinimi:
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X3 8750.

CS2 işlemci gereksinimi:
  • İşlemci: 2,8 GHz hızında çift çekirdekli AMD'ya da Intel işlemci.

Bence arada pek bir fark yok?

Performans farkı var bu arada FPS düşürüyor da düzeltirler.

2 seçenek sunabilirler oyuna giriş yaptığımızda ya da tamamen CS2 olarak kalacak.

2 seçenek sunabilirler oyuna giriş yaptığımızda ya da tamamen CS2 olarak kalacak.
Onu başta bende düşündüm ama şu an performansa laf atanlar zamanı gelince bu ne ya 60GB'lik CS mi olur diye laf atarlar. Sonuçta oyun motoru bile farklı olan 2 tane oyun inmiş olacak tek seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…