CS2 Trade Up'lar mantıklı mıdır?

panikadam11

Picopat
Daha fazla  
CS2 de dropları biriktiriyorum, 3-4 dolara birkaç tane trade up yapmak istiyorum. Sizce mantıklı mıdır?
Float olayı tam olarak nedir?
Bir de skinleri pazardan alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bıçak için yapacaksanız oradaki şansınız düşük çünkü kırmızı silah desenleri uçuk fiyatta kaldı ki iyi bıçak dediğim kelebek bayonet gibileri belli kasalardaki desenlerle trade up yaparsanız geliyor ve o desenler de 2 kat daha pahalı. Kısacası ne istiyosanız onu doğrudan satın alın.

Eğer bıçak için yapacaksanız oradaki şansınız düşük çünkü kırmızı silah desenleri uçuk fiyatta kaldı ki iyi bıçak dediğim kelebek bayonet gibileri belli kasalardaki desenlerle trade up yaparsanız geliyor ve o desenler de 2 kat daha pahalı. Kısacası ne istiyosanız onu doğrudan satın alın.

Hocam yavaş yavaş birkaç dolar kazanç ile bıçağa gitmek istiyorum.

Trade up yapmak için ve kar etmek için belirli skinlerden belirli floatlarda almanız lazım ve belirli floatlarda bulmak da oldukça zor ve daha pahalı olabiliyor. Yani kısacası güzel bir fırsat olmadıgı sürece yapılmaz.

Float pazarda mı bulunuyor ve (savaş görmüş)-(görevde kullanılmış) gibi bir şeymi.

Hocam yavaş yavaş birkaç dolar kazanç ile bıçağa gitmek istiyorum.

Açık konuşacağım 0'dan 100'e bıçağa mantığı yok. Eğer para biriktirip doğrudan alırsanız daha kolay olur. Kasalar pahalı değil ayrıyeten dediğim gibi trade up da koyacağınız skinler bıçaklardan bile pahalı yani zarar etmeniz %90. trade up her türlü şu anda zarara sokuyor ha elbette bir kelebek gelirse işinize yarar. Ama koyduğunuz skin hangi kasadan ise o kasadaki bıçak düşme oranı yüksek. Yani siz ben bıçak çekmek istiyorum trade updan derseniz bunun için bayağı miktar harcamanız gerekecek çünkü kelebek vs gelmez ise ki bunların da skinleri önemli sadece kelebek değil, yüksek ihtimal verdiğiniz skinlerin fiyatının yarısını alabileceksiniz. Demem o ki eğer bir bıçak hevesiniz varsa direkt alın çünkü piyasa artık 5 skin trade up mantığından sonra çok değişti, ya da kelebek alacağım diyosanız şimdiden başlayın P90 Asiimov biriktirmeye. Kasada açabilirsiniz ama şans işi bildiğin gibi.

Yaptığın trade up'a göre değişir.

@VahitGuetta Yok hocam bu videodaki gibi deneyeceğim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@zKEBAB Hocam videodaki gibi yapmak çok zor mu ve sizce verilen emeğe değer mi?

@VahitGuetta yok hocam bu videodaki gibi deneyeceğim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@zKEBAB hocam videodaki gibi yapmak çok zor mu ve sizce verilen emeğe değer mi?

Hocam 2-3 dolar için uğraşma float falan bulacanda, ölme eşeğim ölme durumu oluyor. Küçük bütçeler ile girilecek iş değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı