Peki hocam ben şurayı anlamadım. Prime sahibi olmayanlar aynı CS:GO'da olduğu gibi prime sahibi olmayanlarla oynayabilecek mi? Yoksa CS2 sadece Prime sahibi olanlara mı gelecek? Arkadaşın dediğine göre prime sahibi olmayanlar CS2'ye sahip olamayacak diyor. Bana saçma geldi.
@Berkay Kiraz Counter-Strike 2'nin ücretsiz sürümünün olup olmayacağını bilemiyorum da eğer ücretsiz sürümü olmazsa Counter-Strike 2 oynayamazsınız. Prime satın almanız gerekir. Ayrı oyun olarak çıkmayacak zaten. CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek.
@Berkay Kiraz Counter-Strike 2'nin ücretsiz sürümünün olup olmayacağını bilemiyorum da eğer ücretsiz sürümü olmazsa Counter-Strike 2 oynayamazsınız. Prime satın almanız gerekir. Ayrı oyun olarak çıkmayacak zaten. CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek.
Bence saçma. Ücretsiz sürümü de olur çünkü CS:GO diye bir şey kalmayacak. CS2'ye 400TL para dayatacaklarını zannetmiyorum sonuçta güncelleme olarak gelecek. Eğer sadece Prime sahipleri oynayabilirse çoğu duo veya takımca oynayanlar oyunu aynı anda oynayamayacaklar.