ardanoir
Kilopat
CS2 çıkınca CSGO diye bir oyun olacak mı sizce?Prime'sız CS:GO oynanabiliyor. Yeni bir şey yayınlamadılarsa yanlış bilgi veriyorsun.
CS2 çıkınca CSGO diye bir oyun olacak mı sizce?Prime'sız CS:GO oynanabiliyor. Yeni bir şey yayınlamadılarsa yanlış bilgi veriyorsun.
Kanka ne demeye çalışıyon kendin anlıyon mu acaba ne dediğini?CS2 çıkınca CSGO diye bir oyun olacak mı sizce?
Peki hocam ben şurayı anlamadım. Prime sahibi olmayanlar aynı CS:GO'da olduğu gibi prime sahibi olmayanlarla oynayabilecek mi? Yoksa CS2 sadece Prime sahibi olanlara mı gelecek? Arkadaşın dediğine göre prime sahibi olmayanlar CS2'ye sahip olamayacak diyor. Bana saçma geldi.@264523 yok ya, yeni bir şey yayınladıkları yok. Arkadaşın mükemmel mantığı iştePrime sahibiysen Counter-Strike 2 için para ödemene gerek yok.
@264523 yok ya, yeni bir şey yayınladıkları yok. Arkadaşın mükemmel mantığı iştePrime sahibiysen Counter-Strike 2 için para ödemene gerek yok.
@264523 yok ya, yeni bir şey yayınladıkları yok. Arkadaşın mükemmel mantığı iştePrime sahibiysen Counter-Strike 2 için para ödemene gerek yok.
Ben de orada kaldım.Sorun yok onu biliyorum ama Prime olmayanlar CS2 oynayamayacaklar mı onu anlamadım?
CS2 çıkınca CSGO diye bir oyun olacak mı sizce?
Bence saçma. Ücretsiz sürümü de olur çünkü CS:GO diye bir şey kalmayacak. CS2'ye 400TL para dayatacaklarını zannetmiyorum sonuçta güncelleme olarak gelecek. Eğer sadece Prime sahipleri oynayabilirse çoğu duo veya takımca oynayanlar oyunu aynı anda oynayamayacaklar.@Berkay Kiraz Counter-Strike 2'nin ücretsiz sürümünün olup olmayacağını bilemiyorum da eğer ücretsiz sürümü olmazsa Counter-Strike 2 oynayamazsınız. Prime satın almanız gerekir. Ayrı oyun olarak çıkmayacak zaten. CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek.
Ben de orada kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.