CS2 uygun bütçeli skin önerileri

friidi boy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi günler. Ben bayağıdır CS oynuyorum ama sadece 2 arkadaşımla öylesine oynamak için oynuyorum. İlk kez skin almak istedim ve csfloata 320 lira attım (az biliyorum, zorbalamayın.). Oradan alacağım, yarın akşam trade banım bitiyor (guard aktardım). Steam'de 9-11 dolar civarı güzel gözüken AK-47'ye ya da AWP öneriniz varsa almak isterim (kolay kolay beni zarara sokmayacak, uzun vade satmayacağım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi günler. Ben bayağıdır CS oynuyorum ama sadece 2 arkadaşımla öylesine oynamak için oynuyorum. İlk kez skin almak istedim ve csfloata 320 lira attım (az biliyorum, zorbalamayın.). Oradan alacağım, yarın akşam trade banım bitiyor (guard aktardım). Steam'de 9-11 dolar civarı güzel gözüken AK-47'ye ya da AWP öneriniz varsa almak isterim (kolay kolay beni zarara sokmayacak, uzun vade satmayacağım).

AK-47 slate bakabilirsiniz üstüne faze çıkartmaları yapıştırınca çok güzel duruyor

Veya AWP atheris bakabilirsiniz.

Sanırım atheris alacağım Ice Coaled'e param yetmiyor😅slate de biraz pahalı ama Elite Build olabilir(320 liraya param yeten en iyi floatta olanı almaya çalışıyorum)

Neden iyi float arıyorsun ki? Slate WW al 3.5$. Float her skinde çok önemli değil. Atheris + slate başlangıç icin iyi olur.
Floatı emin ol bende bilmiyorum cevremdekiler hep düşükse iyi düşükse iyi dediği için bende de yer edinmiş ama hem awp hem ak-47 fikri için teşekkür ederim o da çok mantıklı geldi bı anda

Floatı emin ol bende bilmiyorum cevremdekiler hep düşükse iyi düşükse iyi dediği için bende de yer edinmiş ama hem awp hem ak-47 fikri için teşekkür ederim o da çok mantıklı geldi bı anda
Düşükse iyi zaten de her skin aynı şekilde aşınmaz. Bazıları çizilir, bazılarının rengi solar, bazılarının boyası atar. Slate soluyor sadece, ww kullanabilirsin o yüzden. Şüpheye düştüğün zaman skinin ismi ve float yazıp arat videolar cikiyor.
Mesela:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı