CS2 VAC durduk yere ban attı

VAC banı süreli olmaz zaten. 11 Saat ban yediysen bu VAC değildir, oyun kısıtlaması olarak geçer, bir sürü sebebi olabiliyor bunun ama dert edilecek bir şey değil. Süre bitince oynamaya devam edebilirsin.

Çok zor ihtimal hocam, CS2 ile alakalı olmayan yazılımdan VAC atmaz diye düşünüyorum. İnsanların binlerce liralık envanteri var oyunda hile yapmadan banlanan hiç duymadım.
tamamdır hocam banım kaldırılmış tekrardan teşekkürler

Hile kullandığına eminim ama kanıtlayamam
tamam en doğru sensin tamam

Evet, 7.000 saatim var ve Faceit'te 10 seviyeyim. Muhtemelen oyunu senden daha iyi biliyorum ve daha önce hiç durduk yere haksız bir şekilde ban yiyen görmedim.
Bu konuda görebilirsin çoğu kişi hatalı banlandı sonra tekrar açıldı.

Büyük ban dalgasından bahsetmiyoruz sadece bir kişinin muhtemelen hile açıp ban yediği konuyu konuşuyoruz. Ayrıca gönderdiğiniz gönderi 2023 yılına ait.

Büyük ban dalgasından bahsetmiyoruz sadece bir kişinin muhtemelen hile açıp ban yediği konuyu konuşuyoruz. Ayrıca gönderdiğiniz gönderi 2023 yılına ait.

Vaclive sapıtıyor bazen hocam yani evet çok büyük çoğunlukla yanlış atılmasa bile arada normal insanlara da timeout atıyor sonuçta yapay zeka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…