tamamdır hocam banım kaldırılmış tekrardan teşekkürlerÇok zor ihtimal hocam, CS2 ile alakalı olmayan yazılımdan VAC atmaz diye düşünüyorum. İnsanların binlerce liralık envanteri var oyunda hile yapmadan banlanan hiç duymadım.
tamam en doğru sensin tamamHile kullandığına eminim ama kanıtlayamam
Evet, 7.000 saatim var ve Faceit'te 10 seviyeyim. Muhtemelen oyunu senden daha iyi biliyorum ve daha önce hiç durduk yere haksız bir şekilde ban yiyen görmedim.tamamdır hocam banım kaldırılmış tekrardan teşekkürler
tamam en doğru sensin tamam
Evet, 7.000 saatim var ve Faceit'te 10 seviyeyim. Muhtemelen oyunu senden daha iyi biliyorum ve daha önce hiç durduk yere haksız bir şekilde ban yiyen görmedim.
Büyük ban dalgasından bahsetmiyoruz sadece bir kişinin muhtemelen hile açıp ban yediği konuyu konuşuyoruz. Ayrıca gönderdiğiniz gönderi 2023 yılına ait.Bu konuda görebilirsin çoğu kişi hatalı banlandı sonra tekrar açıldı.CS2 büyük ban dalgası
An itibarıyla bütün hileciler tek tek tespit ediliyor büyük VAC dalgası. https://bans.gg/banswww.technopat.net
Büyük ban dalgasından bahsetmiyoruz sadece bir kişinin muhtemelen hile açıp ban yediği konuyu konuşuyoruz. Ayrıca gönderdiğiniz gönderi 2023 yılına ait.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.