CS2 VAC hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Astrofc

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI
Ram: Kingston 32GB(2x16) Beast EXPO 5600mhz CL36 DDR5
Gpu: ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC
Kasa: CORSAIR 3500x 850W 80+ Gold
Sıvı Soğutma: NZXT Kraken 240 LCD
M.2 SSD: Kingston 1TB + 1TB
Meslek
Öğrenci
RAM
32GB
Ekran kartı
RX 9070 XT
İşlemci
R7-7800x3D
CS2’de ne zaman oyuna girsem bu hatayı alıyorum. Oyunu silip tekrar yükledim; ilk başta düzeldi, sonra yarın tekrar ortaya çıktı. Bin files’ı sildim, dosyaları doğrula yaptım; düzeldi ama sonra tekrar karşıma çıktı. Oyunu yönetici olarak çalıştırmıyorum ve bu hatadan kurtulamıyorum. Nasıl çözebilirim?

Hile kullanmadım ve bilgisayarı alalı 2 ay oldu. Eski PC’de de bu hatayı arada bir alıyordum ama bu kadar sık almıyordum.

Oyun dosyalarınızdan bazılarının imza içermediği veya geçersiz imzalara sahip olduğu tespit edildi. Lütfen başlatma seçeneklerinizi doğrulayın. Oyunu yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
Türkçesi bu oyunu bir yeniden başlatmayı dene.

Oyunu masaüstünden çalıştırıyorsan bir de oyunu Steam kütüphane arayüzünden başlatmayı dene.

Bir de Reddit'te bazı kullancıılar Steam'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyerek soruna çözüm bulmuş hiçbiri olmadı ise onu da deneyebilirsin.

Steam'den CS2 oyun dosyalarını doğrulayın.

Her bu hata geldiğinde doğruluyorum ama bir şey değişmiyor hala aynı hatayı alıyorum.

-novid -nojoy -high -threads 8 -freq 260 -refresh 260 -tickrate 128 -allow_third_party_software | başlatma seçeneklerim bu şekilde, Steam'i yönetici olarak başlatmayı gördüm ve denedim birkaç gün önce, ilk başta düzelmişti sonra ertesi gün yine bu hatayı aldığımda Steam'i kapatıp yönetici olarak çalıştırmıstım ve hata düzelmemişti bir daha da düzeltmedi bu yöntem.

Yani her bu hatayı aldığımda tek çözümüm: Bin dosyasını sildikten sonra doğrulama yapıp bin dosyasını tekrar indirmek. Başka hiçbir şey çözmüyor.

Oyunu herhangi bir kısayoldan vs. başlatmayın. Steam istemcisindeki kütüphaneden oyunu seçip oradan başlatın. Başlatma seçeneklerindeki -allow_third_party_software'ı kaldırmayı deneyin.

Az önce aynı hatayı yine aldım ve bu sefer -allow_third_party_software'ı kaldırdım şu an sorun gitti. Yarına kadar bekleyeceğim eğer bir daha almazsam çözüm olarak işaretlerim, teşekkürler.

Az önce aynı hatayı yine aldım ve bu sefer -allow_third_party_software'ı kaldırdım şu an sorun gitti. Yarına kadar bekleyeceğim eğer bir daha almazsam çözüm olarak işaretlerim, teşekkürler.
oyuna girdim ve tekrar aynı hatayı almaya başladım bıktırmaya başladı artık gerçekten.

Son düzenleme:

Bin klasörünü silip tekrar girmeyi dene bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…