Çözüldü CS2 "VAC was unable to verify your Game session" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

snageX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta bahsi geçen "VAC was unable to verify your Game session" hatasını alıyorum. Günler öncesinde bir sorun yoktu, bugün olmaya başladı. Oyun dosyasını doğruladım, IP değiştirdim, PC restartladım ve arkada açık uygulama yok. Nasıl çözülüyor bu sorun?

Çözüm
Oyuna 15 dakika girmedim geri girdiğimde düzelmişti. Beklemek gerek sanırım.
Başlıkta bahsi geçen "VAC was unable to verify your Game session" hatasını alıyorum. Günler öncesinde bir sorun yoktu, bugün olmaya başladı. Oyun dosyasını doğruladım, IP değiştirdim, PC restartladım ve arkada açık uygulama yok. Nasıl çözülüyor bu sorun?
Vac yediğinde bu hatayı alırsın. Vac durumunuzu kontrol edin.

Bu sorun genelde herkese oluyor, bilgisayarı yeniden başlatma, Steam'i yeniden başlatma yada interneti kapatıp açmak sorunu çözüyor genelde.

Bu lanet hata her ne b.ktan kaynaklanıyorsa oyunun competitive kısmını bırakma sebebim oldu benim. En olmadık anda hata verip atıyor, oynadığın oyunun boşa gitmesi bir yana, bir de arkandan hileci diyorlar.

Ara ara kayboluyor, sonra tekrar başlıyor. Ne yaptıysam çözemedim. İşin kötüsü bu saçmalığa her ne sebep oluyorsa bir gün gerçekten VAC yiyeceğim diye paranoya oluştu (oyunun dosyalarına en ufak bir müdahale söz konusu değil elbette). Şimdilerde günde bir maç DM atıp, haftalık kasamı almayla sınırlı oyunla ilişkim.

CS 2 gelince çözülür diyordum fakat orada da çözülmeyecekse eyvah ki ne eyvah...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı