CS2 Valorant gibi oyunlar için sistem tavsiyesi

Bütçe
24000
2.kasa yı bizzat kullanan akrabam var ve pek memnun değil stabil bir performans sağlamıyor(muş) benim önerdiğimide en yakın arkadaşım kullanıyor mayıs ayında aldi ve gayet memnun neredeyse bütün oyunlari yüksek ayarda oynuyor CS2 de sabit 300FPS alıyor Valorant da keza öyle. 1.kasa hakkında fikrim yok hocam.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim

Ben hala 24K para verip ölü sokete yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. Elinizde zaten B450 anakart var. Yarı fiyatına işinizi görecek şekilde 5600 işlemcisi RAM ve ekran kartı güncelleyin bence. Ya da Ryzen 7500F ile yeni sokete geçin.

RTX 3060 ile 4060 farkı vereceğiniz paraya göre çok az:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben hala 24K para verip ölü sokete yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum. Elinizde zaten B450 anakart var. Yarı fiyatına işinizi görecek şekilde 5600 işlemcisi RAM ve ekran kartı güncelleyin bence. Ya da Ryzen 7500F ile yeni sokete geçin.

RTX 3060 ile 4060 farkı vereceğiniz paraya göre çok az:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

mesela ne öneriyorsunuz ciddi anlamda kararsız kaldım

Bence elinizdeki sistemi satıp üstüne koyup aşağıdakini alabilirsiniz:

Hem ileride işlemci yükseltebilir hem de DLLS 3 destekli bir ekran kartına kavuşmuş olursunuz.

Bu sistemin F/P olduğu aşağıdaki konuda tartışıldı:

Ama yine de ekonomik olsun derseniz 2022 faturalı(veya LHR model) ikinci el 7000TL civarına 3060TI veya 3070 Ekran kartı + 5600 işlemci de tercih edebilirsiniz. Cebinizden 10000TL çıkmış olur ve sizi tatmin eder performansı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı