CS2 ve Apex'te internet gidiyor

parssqw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce yeni sistem topladım fakat CS2 VE Apex girdiğimde menü ekranındayken sistemde net gidiyor farklı oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum. LoL R6 VB. ama CS girdiğimde sol üstte CS ağına bağlanılıyor gibi bir simge çıkıyor ve komple sistemde net gidiyor oyunu kapatıp ağ sürücüsünü yeniden başlattıgımda tekrardan net geliyor.

Not: Modemden sisteme kabloyla bağlantı yapıyorum, eski sistemimin oldugu konumda. Eski sistemde böyle bir sorun yoktu. Windows 11.

Hocam güncelledim her şeyi yaptım LoL de falan sorun yok CS Apex girince netim gidiyor oyunu kapatınca düzeliyor.

Antivirüs ya da VPN tarzı bir şey kullanıyor musunuz?

Antivirüs ya da VPN tarzı bir şey kullanıyor musunuz?

Hocam Windows Defender var zaten sistem bana kurulu geldi ben sadece oyun yükledim bir de Opera kullanıyorum ama VPN kapalı arka planda çalısmıyordur.

Ethernet sürücüsünü güncellemeyi denediniz mi?
hocam valla büyük hevesle aldım sistemi sadece lol girebiliyorum hevesim kursağımda kaldı bugün apexde oyun orasıbnda bir kaç net gitti sistemde

Hocam Windows Defender var zaten sistem bana kurulu geldi ben sadece oyun yükledim bir de Opera kullanıyorum ama VPN kapalı arka planda çalısmıyordur.

Hocam vallahi büyük hevesle aldım sistemi sadece LoL girebiliyorum hevesim kursağımda kaldı bugün Apex'de oyun orasıbnda birkaç net gitti sistemde.

Telefonun internetiyle problem oluyor mu?

Telefonun internetiyle problem oluyor mu?
reis onu deneyemiyorum anakartımda wifi yok ayrıyetten adaptör kullanmıyorum ama net gittiğinde sadece sistemde gidiyor telefondan falan internette dolaşabiliyorum wifide oyunu kapattıgımda internet ayarları kısmına girip bağdaştırıcıyı sıfırlayınca net geliyor oyunu kapatmadıgımda sıfırlayınca gelmiyor tamamen oyuna girmemle alakalı

Reis onu deneyemiyorum anakartımda Wi-Fi yok ayrıyeten adaptör kullanmıyorum ama net gittiğinde sadece sistemde gidiyor telefondan falan internette dolaşabiliyorum Wi-Fi'de oyunu kapattıgımda internet ayarları kısmına girip bağdaştırıcıyı sıfırlayınca net geliyor oyunu kapatmadıgımda sıfırlayınca gelmiyor tamamen oyuna girmemle alakalı.

Kablo ile bağlayıp deneyebilirsiniz.

Hocam bilgisayar kablo ile bağlı zaten oyuna girdğimde bilgisayarda net gidiyor telefondan Wi-Fi üzerinden internete girebiliyorum ama.

Hayır. Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp telefondan internet erişimi verebilirsiniz demiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı