CS2 ve Apex'te internet gidiyor

parssqw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 hafta önce yeni sistem topladım fakat CS2 VE Apex girdiğimde menü ekranındayken sistemde net gidiyor farklı oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum. LoL R6 VB. ama CS girdiğimde sol üstte CS ağına bağlanılıyor gibi bir simge çıkıyor ve komple sistemde net gidiyor oyunu kapatıp ağ sürücüsünü yeniden başlattıgımda tekrardan net geliyor.

Not: Modemden sisteme kabloyla bağlantı yapıyorum, eski sistemimin oldugu konumda. Eski sistemde böyle bir sorun yoktu. Windows 11.

Nasıl yapabilirim onu yardımcı olur musun?

Telefonun şarj kablosunun USB girişini kasaya diğer ucunu ise telefona takacaksın. Daha sonra telefon ayarlarından USB Tethering açman lazım.

Telefonun şarj kablosunun USB girişini kasaya diğer ucunu ise telefona takacaksın. Daha sonra telefon ayarlarından USB Tethering açman lazım.
dönüş yapacağım teşekkürler

hocam iphone kullanıyorum kasaya bağladım ama telefon sadece şarj oluyor bağlayamadım

Son düzenleme:
Dönüş yapacağım teşekkürler.

Hocam iPhone kullanıyorum kasaya bağladım ama telefon sadece şarj oluyor bağlayamadım.

iPhone telefonlarda farklı oluyor diye biliyorum. Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp denediniz mi?

İnternet gittiğinde ağ sorun gidericisini çalıştırmayı dener misiniz?

Hocam şu an Android telefondan internete bağladım deneyeceğim oyuna girip.

İnternet gittiğinde ağ sorun gidericisini çalıştırmayı dener misiniz?

Hocam oldu telefondan kablolu bağlayınca oyuna girebildimn sorun kalmıyor, çözüm yolu nedir?

Son düzenleme:
Hocam şu an Android telefondan internete bağladım deneyeceğim oyuna girip.

Hocam oldu telefondan kablolu bağlayınca sorun kalmıyor çözüm yolu nedir?

Modemi resetleyip Ethernet kablosunu farklı bir lan portuna takıp dener misiniz?

Modemi resetleyip Ethernet kablosunu farklı bir lan portuna takıp dener misiniz?

Dönüş yapacagım.

Hocam sorun devam ediyhor modemi resetledim CS 2'ye girdim 10 sn sonra net gitti oyunu kapattım ağ bağdaştırıcı ayarlarını sıfırladım ve net geldi şu an oyun kapalı.

Son düzenleme:
Dönüş yapacagım.

Hocam sorun devam ediyhor modemi resetledim CS 2'ye girdim 10 sn sonra net gitti oyunu kapattım ağ bağdaştırıcı ayarlarını sıfırladım ve net geldi şu an oyun kapalı.

Diğer dediğimi dener misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…