CS2 veya CS:GO DPI ve sensitivity ayarı

Frennzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar;

Ben 400 DPI 1.2 sensitivity oynuyorum. Ama arkadaşlar çok düşük dedi. En az 1.5 alsan daha iyi olur dedi. Ben şu an 1.6 sensitivity ayarladım. İlk başta hızlı geldi. Ama 1 saatte alıştım gibi. Sizce eski hali yoksa yeni hali mi kalsın? Veya 800 DPI yapıp ona göre sensitivity ayarı mı yapsam? Sizlerin görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar;

Ben 400 DPI 1.2 sensitivity oynuyorum. Ama arkadaşlar çok düşük dedi. En az 1.5 alsan daha iyi olur dedi. Ben şu an 1.6 sensitivity ayarladım. İlk başta hızlı geldi. Ama 1 saatte alıştım gibi. Sizce eski hali yoksa yeni hali mi kalsın? Veya 800 DPI yapıp ona göre sensitivity ayarı mı yapsam? Sizlerin görüşleriniz nelerdir?

Herkesin ayarı kendine göredir arkadaşın yavaş diyorsa ona göre yavaştır. Sen düşük ayarla oynuyorsan sıkıntı yok. Oyunu daha iyi oynamak için daha iyi bir sensivity yok yani.

Merhaba dostlar;

Onlar kendi ayarlarıyla kıyas yaptığı için düşük gelmiştir. Senden daha düşük sensle oynayan kişide sensine ''çok yüksek nasıl kontrol edebiliyosun'' diyebilir. Bu yüzden atölye haritasında veya ölüm maçında sensini ufak ufak arttırıp azaltarak rahat ettiğin sensi bulabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı