CS2 DPI ve sensitivity ayarları nasıl olmalıdır?

Serkan1562

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Logitech G102 farem var. Yeni yeni CS2 oynuyorum. Logitech'in programını indirdim. Daha önce ayar yapmadığım için 3200 DPI de oynuyordum ancak hassasiyet çok fazla olduğu için bazen gereksiz sağ sol çok fazla oluyor. İnternette araştırdığımda 800 DPI ve 1200 DPI arası daha çok kullanılıyor. 1200 DPI yaptım sorun yok ancak oyun içi de sensitivity ayarı yapmam gerektiği söylendi. Herkesin hassasiyeti farklı oluyor onu biliyorum ancak ortalama bir şey yapmak istesem ne kadar yapmalıyım? Kendi ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Kendin deneye deneye bul ama yeni başlamışsın belli yavaş olmasını öneririm
Cs'ye yeni başladm ancak uzun zamandır oyun oynayan biriyim. 2400 ve 3200 DPİ'ye alışkınım ancak internette denilen genel ayarları yaptığımda bana çok yavas geliyor iki saat arkama bakamıyorum.

Cs'ye yeni başladm ancak uzun zamandır oyun oynayan biriyim. 2400 ve 3200 DPİ'ye alışkınım ancak internette denilen genel ayarları yaptığımda bana çok yavas geliyor iki saat arkama bakamıyorum.
Hocam dediğiniz gibi ayarları kendinize göre yapın ama ben normale göre bi tık yavaşa alışmanızı öneririm

800 DPI 1 - 1.5 sens arası yaygın. Ben de düşüğe alışabiliyorsanız alışmanızı öneririm.

hocam bence ortalamanın biraz altında olmalı daha stabil bir aimin olacağını tahmin ediyorum mesela 1000 dpi oynuyorsan onun yarısını falan deneyebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı