CS2 viewmodel dosyası nerede?

onlucky

Hectopat
Makaleler
1
Yıllardır CS oynuyorum oyun içerisindeyken bir serverda ya da oyunda yaptığınız ayar bazen kaydedilmiyor evet ama ben bu viewmodel ayarını ana menü, server, rekabetçi denemediğim yer kalmadı " viewmodel_offset_y 2 " olmasını istiyorum oynadığım serverdan çıktığım an ya da ana menüden bir oyuna girdiğim an bu ayar "viewmodel_offset_y 0 "a dönüyor. Ben alışmışım silahın ileride olmasına, böyle 0 olduğunda sanki bana yapışık gibi hissettiriyor sinir oldum aramadığım dosya kalmadı. Dosya konumunu bilen açıkça paylaşabilir mi? Tek çözümü dosya içerisinden ayarı 2 yapmak.

Atölye haritası ile denedin mi? Sağ taraftan istediğin ayarı yapıp sol tarafdan save Viewmodel'a ateş edeceksin sonra onaylayacaksın Steam Workshop::crashz' Viewmodel Generator CS2

Gönderdiğiniz atölye moduna girdim ayarı 2 yapıp save dedim ana menüye attı bir an oldu sanmıştım ama maalesef ana menüye attığı an direkt yine "viewmodel_offset_y 0" olmuş.
Dediğim gibi tek çözümü dosya içerisinden ayarı 2 yapmak ama dosya konumunu bulamadım.

C:\program files (x86)\Steam\userdata\Steam ID numaran\730\local\cfg konumunda CS2_user_convars_0_slot0 dosyasını aç en aşağıda viewmodel ayarlarını göreceksin oradan düzelmeyi deneyebilirsin.

Hocam şaka gibi ya resmen dosyalar dalga geçiyor benimle. Bu arada dosya konumu doğru onun için teşekkür ederim.
Ama görsel de gösterdiğim bu 2 dosyada viewmodel ayarı ayarlanabiliyor evet ayarlıyorum ve kaydet deyip kapatıyorum oyunu açıyorum ama hiçbir şekilde olmamış dosyaya tekrar bir bakıyorum yine ayar "viewmodel_offset_y 0" olmuş. Dosyaları tek tek kaydediyorum yani tüm kombinasyonları denedim oyun kapalıyken ve açıkken falan hepsini denedim ama en sonunda yine 0 oluyor kaydetmiyor ayarlarımı.

Sonra Steam kütüphanede başlatma seçeneklerine eklemek geldi aklıma oda çalışmadı.

Siz mesela bu 2 dosyadan 1 tanesinde ayarı 2 yapıp kaydedip tekrar dosyayı açtığınız da ayar sıfıra dönüyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_6.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…