CS2 viewmodel dosyası nerede?

onlucky

Hectopat
Makaleler
1
Yıllardır CS oynuyorum oyun içerisindeyken bir serverda ya da oyunda yaptığınız ayar bazen kaydedilmiyor evet ama ben bu viewmodel ayarını ana menü, server, rekabetçi denemediğim yer kalmadı " viewmodel_offset_y 2 " olmasını istiyorum oynadığım serverdan çıktığım an ya da ana menüden bir oyuna girdiğim an bu ayar "viewmodel_offset_y 0 "a dönüyor. Ben alışmışım silahın ileride olmasına, böyle 0 olduğunda sanki bana yapışık gibi hissettiriyor sinir oldum aramadığım dosya kalmadı. Dosya konumunu bilen açıkça paylaşabilir mi? Tek çözümü dosya içerisinden ayarı 2 yapmak.

Screenshot_1.png

Atölye haritası ile denedin mi? Sağ taraftan istediğin ayarı yapıp sol tarafdan save Viewmodel'a ateş edeceksin sonra onaylayacaksın Steam Workshop::crashz' Viewmodel Generator CS2

Gönderdiğiniz atölye moduna girdim ayarı 2 yapıp save dedim ana menüye attı bir an oldu sanmıştım ama maalesef ana menüye attığı an direkt yine "viewmodel_offset_y 0" olmuş.
Dediğim gibi tek çözümü dosya içerisinden ayarı 2 yapmak ama dosya konumunu bulamadım.

Hocam şaka gibi ya resmen dosyalar dalga geçiyor benimle. Bu arada dosya konumu doğru onun için teşekkür ederim.
Ama görsel de gösterdiğim bu 2 dosyada viewmodel ayarı ayarlanabiliyor evet ayarlıyorum ve kaydet deyip kapatıyorum oyunu açıyorum ama hiçbir şekilde olmamış dosyaya tekrar bir bakıyorum yine ayar "viewmodel_offset_y 0" olmuş. Dosyaları tek tek kaydediyorum yani tüm kombinasyonları denedim oyun kapalıyken ve açıkken falan hepsini denedim ama en sonunda yine 0 oluyor kaydetmiyor ayarlarımı.

Sonra Steam kütüphanede başlatma seçeneklerine eklemek geldi aklıma oda çalışmadı.

Siz mesela bu 2 dosyadan 1 tanesinde ayarı 2 yapıp kaydedip tekrar dosyayı açtığınız da ayar sıfıra dönüyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı