CS2 yeni operasyon güncellemesi ne zaman çıkar?

oscargorkem

Decapat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
190
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce CS2'nin yeni operasyon güncellemesi ne zaman çıkar? Çıkarsa ne kadar olur? Şimdilik oyunun birkaç kodlarında sanırım sızıntılar olmuş bunlar doğru mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı görünce heyecanlandım bir an. Danger Zone vb. oyun modları çıkmadan çıkmaz yeni operasyon. Ne zaman çıkacağına dair hiçbir zaman doğru tahmin olmadı bu güne kadar. Kafalarına ne zaman eserse o zaman çıkar.
 
Sizce CS2'nin yeni operasyon güncellemesi ne zaman çıkar? Çıkarsa ne kadar olur? Şimdilik oyunun birkaç kodlarında sanırım sızıntılar olmuş bunlar doğru mu?

Major gelmeden çıkar yaza doğru. Ama büyük ihtimalle pickem sistemi falan da değişti operasyon sistemi de değişecek fiyatı da.
 
Bu sene turnuvalar bakımından dolu dolu geçen bir sene. Aralık ayında Shanghai Major'ü var.
Aslında 2 tane var bu sene baktığımız zaman. Ben o zamana kadar herhangi bir operasyon beklemiyorum. Hala daha oyunda çok eksik var. Maplerden tutun oyun modlarına kadar. Hile korumasından tutun düzgün bir eşleşme sistemine kadar.
Hepimiz biliyoruz şuan elimizde olan haritaları bile eklemeleri aylar aldı hepsi bug içinde yüzüyordu. Bunlarla da sınırlı kalmıyor sorunlar. Oynanışı da düzeltmeleri gerek ohoooo oo...
Valve bence oyunu tamamlayana kadar operasyon falan göremeyiz gibi. Daha stickerlara bile özenmiyorlar. Önceki senelerinkileri kopyalamalarına rağmen geç çıktı kapsüller...
Çok tembel şirket.
 
Dostum bu sorunun kesin tek bir cevabı var, Valve'in paşa gönlü ne zaman isterse o zaman çıkar. Bunun dışında tahminden öteye gidemeyiz, boşa konuşmuş oluruz. İstediği kadar sızıntı çıksın, Valve'in operasyonu oyuna süreceği tarihi etkilemiyor. Güya Ekim 2023'te operasyon skinleri sızdırılmıştı, o zamandan beri gelen giden bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı