CS2 yeni satın alma menüsü nasıl?

Eki Görüntüle 1810674

Artık yeni satın alma menüsünde satın aldığımız bir eşyayı iade edebileceğiz.

Bence çok kötü olmuş, açık açık Valorant'tan çalmışlar. Ben CS:GO gibi bir oyundan böyle bir özentilik beklemezdim, iade etme olayınıda sevmedim. Sizin görüşleriniz neler? Sizin hoşunuza gitti mi?
Valorantta var diye çalma gibi bir şey yok. Ona bakılırsa valorant da csdeki akyi çaldı csdeki stok skinleri parayla satıyor. Düşüncen çok saçma. Cs>Valorant

Eki Görüntüle 1810674

Bence çok kötü olmuş, açık açık Valorant'tan çalmışlar. Ben CS:GO gibi bir oyundan böyle bir özentilik beklemezdim, iade etme olayınıda sevmedim. Sizin görüşleriniz neler? Sizin hoşunuza gitti mi?
Valoranta benzettim.

Eki Görüntüle 1810674

Berbat. Düzelteceklerini veya eski sistemi geri getireceklerini umuyorum.

Arada oto awp, m249 falan alıyordum kazandığımız oyun sonu troll olsun diye şimdi loadout yüzünden sadece işime yarayacak silahları götürmeli olucağım. Bilgisayarımda kötü olduğundan loadout'u değıştirmek için oyunu gir çık yapmak bir çile olucak. Ama ĺoadout'unda oyuna taktiksellik katmadığını söyleyemem.

Silah iade etme çarklı menü varken gelse iyi olurdu. Yanlışlıkla hızlı hızlı alırken diğer silahları alabiliyoruz. Apaçık çalmışlar ama buy menu kısmını Valorant'tan. Kaç yıldır kullanılan sistemi bir anda komple değiştirmişler. Ben tüm pompalı ve hafif makinelileri kullanan bir kişiyim ancak artık sadece 5 tane seçebilecek olmak kötü benim açımdan.

Silah iade etme çarklı menü varken gelse iyi olurdu. Yanlışlıkla hızlı hızlı alırken diğer silahları alabiliyoruz. Apaçık çalmışlar ama buy menu kısmını Valorant'tan. Kaç yıldır kullanılan sistemi bir anda komple değiştirmişler. Ben tüm pompalı ve hafif makinelileri kullanan bir kişiyim ancak artık sadece 5 tane seçebilecek olmak kötü benim açımdan.
Valorant menüsünü çalmış diyenler gerçekten çok komiğime gidiyor😂 Arkadaşlar bu menü oyuna 2018'de gelen Danger Zone oyun modunun buy menüsüdür ve Valorantla hiçbir alakası yoktur sadece silah iade etmeyi almışlar diyebiliriz ki bu da öyle aman aman bir yenilik değil zaten çoğu oyunda var.

Eki Görüntüle 1810674

Valorant'dan çalmaları hoş olmamış ama iade olayı güzel olmuş ara sıra 2 tane flash alıyorum yanlışlıkla veya 2 yerine 1'e basıp famas falan alıyorum iyi olmuş bence o

Menü daha kolay olmuş fakat CSGO gibi bir gerçekçi oyunda iade olması saçma olmuş diyebilirim...

Hayir, Valorant'la alakasi yok, zaten ben o oyunu hiç oynamadim.
Iade etmbulabilecegi en pahali silahi alip, sonraki maçta onu iade edip, hep AWP oy
Koskoca Steam bunu düşünmedi ve siz düşünebildiniz tebrikler. Steam sizi işe aldı.!
Sadece sana ait olan silahı iade edebiliyorsun oda sadece o rauntluk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı