Steam CS2 yeni takas koruması hakkında ne düşünüyorsunuz?

CSFloat'dan takas yapsak ve karşı taraf geri çekse ne olacak? Şu an harici sitelerde takas yapılabiliyor mu?
Bynogame güvenli satış getirmiş, satıcıya parayı 1 hafta boyunca vermiyor. Eğer satıcı ürünü çekerse bunu kanıtlayıp paranızı geri alabiliyorsunuz. Diğer sitelerde aynısını yapar.

ByNoGame güvenli satış getirmiş, satıcıya parayı 1 hafta boyunca vermiyor. Eğer satıcı ürünü çekerse bunu kanıtlayıp paranızı geri alabiliyorsunuz. Diğer sitelerde aynısını yapar.

Biraz sıkıntı verici bir süreç.

Biraz sıkıntı verici bir süreç.
Güvenilir sitelerden işlem yaptığınızda bir sıkıntısı yok bence. Trader arkadaşlar için zulum tabiki, hem 1 hafta para tut, ayrıca 1 hafta sonra 1 hafta daha trade ban bekle vs. Ama bence iyi olmuş son zamanda dolandırılma olayları çoğalmıştı. Böyle bir şey gerekliydi.

Aldığımız skin de bir hafta sonra mı kullanılabiliyor? Bilgisi olan var mı?

CSFloat'dan takas yapsak ve karşı taraf geri çekse ne olacak? Şu an harici sitelerde takas yapılabiliyor mu?
Evet takas yapılabiliyor. Bunun önlenmesi için adam eğer takası iptal ederse kalıcı olarak banlanıyor siteden ve paranız size geri geliyor.

Aldığımız skin de bir hafta sonra mı kullanılabiliyor? Bilgisi olan var mı?
Hayır direkt olarak kullanabiliyorsun
Oyun içi envanterde gözükür ancak steam profil envanterinde gözükmez
Üstündeki stickerlere dokunamazsın sticker yapıştıramazsın falan sadece kullanabilirsin.
Koruması bittiğinde steam profil envanterinde de gözükür sticker de yapıştırıp kazıyabilirsin

Steamde pazardan aldığınız şeylerde takas koruması yok
Adı üstünde takas koruması, steamde pazarda item satın alırken takas yapmıyorsun ki geri çekme ihtimali yok adamın
İşte bu yüzden steam pazarını daha aktifleştirmek daha ön plana çıkarmak için bu sistem geldi diye düşünüyorum.
Özellikle siteden kasa alırsanız takas yapmış oluyorsunuz ve korumadan dolayı ne kasayı açabilirsiniz ne aldıgınız stickerleri yapıştırabilirsiniz ne de depoya kasaları atabilirsiniz. Bu yüzden hemen kasa açmak isteyenler, sticker yapıştırmak isteyenler artık steam pazarından alır.

Son düzenleme:

Steam pazarını parlatmak istediler ama skin fiyatları düşüyor. Pek iyi tepki vermedi piyasa.

Elseen çok güzel bir video hazırlamış bu konu hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence güzel bir uygulama oldu ama çok geç kalınmış bir şey.

Hocalarım bu arada ranklarınızı açtınız mı ne geldi size?

Ben 10 maçın hepsini üst üste kazandım 19 k geldi rankım.

Çok can sıkıcı cidden ya CS'ye başladım yine abi 8 gün sonra geliyor para bekle anam bekle dolandırılanlarda mal olmasın ya. Herkes 1 kere dolandırılmalıdır şu hayatta bir şeyleri öğrenmek için bak mesela ben ucuz yırttım ilk dolandırılmam 22 yaşında 70 TL ile yırttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…