CS2 yüksek çerçeve zamanı ne oluyor?

İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
RAM
16 gb 3200mhz flarex
Ekran kartı
rx6600
Anakart
asrock b550m hdv
İşlemci
r5 5600
AMD Radeon üzerinde anlık yükselmeler gördüm nedir ne değildir bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim. Oyunda ara sıra ms çıkıp iniyor.

Frametime olarak da bilinir, bir karenin üretilip ekranınıza gelme süresini belirtiyor. Kötü internet, uyumsuz veya arızalı donanım, güncel olmayan veya eksik sürücüler, tuhaf güç yönetimi ayarları gibi milyon farklı şey buna sebep oluyor olabilir.

Sadece CS2 de bu kadar düzensiz. BF1'i de aynı şekilde her gün oynuyorum fakat onda maksimum 10a kadar çıkmış.

Sadece CS2 de bu kadar düzensiz. BF1'i de aynı şekilde her gün oynuyorum fakat onda maksimum 10a kadar çıkmış.
Bu ölçümleri ne zaman aldınız hocam? Bu gibi oyunlarda büyük güncelleştirmelerden hemen sonra buna benzer durumlar yaşanabiliyor, oyunun kendisinden kaynaklanıyor olması da bir ihtimal.

Bu ölçümleri ne zaman aldınız hocam? Bu gibi oyunlarda büyük güncelleştirmelerden hemen sonra buna benzer durumlar yaşanabiliyor, oyunun kendisinden kaynaklanıyor olması da bir ihtimal.

10 dakika önce rastgele ayarlara bakarken denk geldim. Dün CS2ye train mapi ve yağmur şeysi gelmişti sanırım ondan kaynaklı. Teyitleyen birisi olursa içim rahatlar.

10 dakika önce rastgele ayarlara bakarken denk geldim. Dün CS2ye train mapi ve yağmur şeysi gelmişti sanırım ondan kaynaklı. Teyitleyen birisi olursa içim rahatlar.
Kesin bir şey söylemek zor, farklı oyunları da inceleyip ortalamalarını kıyaslayın hocam. Yalnızca CS2 de böyle yüksek frametime değerleri görüyorsanız oyundan kaynaklı olması ihtimali artmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…