CS2 yüksek FPS'e rağmen donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

jistyyyy

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
512GB - xpg
Ekran kartı
RTX 4060 colorful
Anakart
MSI, AMD-A520M
İşlemci
Ryzen 5 5600
250-300 FPS alıyorum. 3-4 saniye donuyor, bu tekrarlanıyor. Ekran kartım güncel, Windows'um da güncel. Sil yükle yapsam düzelir mi?

250-300 FPS alıyorum. 3-4 saniye donuyor, bu tekrarlanıyor. Ekran kartım güncel, Windows'um da güncel. Sil yükle yapsam düzelir mi?
Daha önceden yaşıyor muydunuz? Sisteminizde herhangi bir parçayı güncellediniz mi? Son zamanlarda sistemin parçalarını söküp taktınız mı? Termal macununuz eskimiş olabilir. Sadece CS'de mi oluyor?

Daha önceden yaşıyor muydunuz? Sisteminizde herhangi bir parçayı güncellediniz mi? Son zamanlarda sistemin parçalarını söküp taktınız mı? Termal macununuz eskimiş olabilir. Sadece CS'de mi oluyor?
sadece cs de yaşıyorum bütün parçaların güncel olduğunu düşünüyorum parça değişimi olmadı takıp çıkarmadım hiç ve daha önce yaşamıyordum, termal macunu yenilemedim1,5 yıl oldu bilgisayarı alalı belkide macundandır.

CS2 gibi bir oyundan ne beklersiniz hocam. Başka oyunda olmuyorsa isterseniz bir sil yükle yapın.
son çarem sil yükle yapmak olur sabah güncelledim oyunu çünkü

sadece cs de yaşıyorum bütün parçaların güncel olduğunu düşünüyorum parça değişimi olmadı takıp çıkarmadım hiç ve daha önce yaşamıyordum, termal macunu yenilemedim 1,5 yıl oldu alalı belkide ondandır.
Bende de termal macun yenilenmediğinde bu tarz sıkıntılar oluyordu. Yük altındayken işlemci sıcaklığına bakın. Isı normal seviyelerdeyse stok fan veya hangi soğutucuyu kullanıyorsanız ona göre göz önünde bulundurarak termal macun yenileyebilirsiniz. Donanımsal sorun olmasa da sistemi rahatlatmış olursunuz ve aklınızda soru işareti kalmaz. Ek olarak oyunun birkaç (varsa .dll) dosyasını silin ve oyunun dosyalarını doğrulayın. Tam olarak etkisi olur mu bilmiyorum ama şahsen birkaç kez öyle deneyip çözdüğüm oldu. Sadece oyunun dosyalarını da doğrulayabilirsiniz. Ayrıca Steam üzerinden Kütüphane > Counter-Strike 2 (sağ tık) Özellikler > Başlatma Seçeneklerini kontrol edin. Önceden koyduğunuz bir kod olabilir ve o performansı etikiliyor olabilir.

Bende de termal macun yenilenmediğinde bu tarz sıkıntılar oluyordu. Yük altındayken işlemci sıcaklığına bakın. Isı normal seviyelerdeyse stok fan veya hangi soğutucuyu kullanıyorsanız ona göre göz önünde bulundurarak termal macun yenileyebilirsiniz. Donanımsal sorun olmasa da sistemi rahatlatmış olursunuz ve aklınızda soru işareti kalmaz. Ek olarak oyunun birkaç (varsa .dll) dosyasını silin ve oyunun dosyalarını doğrulayın. Tam olarak etkisi olur mu bilmiyorum ama şahsen birkaç kez öyle deneyip çözdüğüm oldu. Sadece oyunun dosyalarını da doğrulayabilirsiniz. Ayrıca Steam üzerinden Kütüphane > Counter-Strike 2 (sağ tık) Özellikler > Başlatma Seçeneklerini kontrol edin. Önceden koyduğunuz bir kod olabilir ve o performansı etikiliyor olabilir.

Diğer oyunlarda deneyip sorunun oyuna özgü mü bilgisayar kaynaklı mı olduğunu ayırt edin.
sorunu çözdüm başlatma seçeneklerinde fps artırma için birkaç kod girmiştim kodların hepsini sildim girdiğimde hiç donma kasma yaşamadım şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı