CS2 yüksek hassasiyet yüzünden ban yenir mi?

pashayayla07

Decapat
Daha fazla  
Az önce CS oynuyordum ve biraz eğlenmek için mouse DPI 6200 yaptım. Senside 8.00 yaptım öyle oynadım biraz. Etrafıma dönerken çok hızlı hareket ettiği için spinbotu anımsattı biraz şimdi de ban yemekten korkuyorum ban yer miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyuncular şüphelenip rapor gönderebilir, fazla yapmamaya çalışın. Bazen oyunda sıkılınca fareyi anlamsızca hızlı hızlı etrafımda döndürüyorum ve takım arkadaşlarım bu esnada garip garip bana bakıyorlar 😁

Skorda çok öne geçersek, sensivity fulleyip bazen rakibin beni göreceği şekilde mevlana edasıyla dönüyorum. Adamlar fena kuduruyor. Beni de raporlarmışlardır büyük ihtimalle. Ama ban yemezsin yani. Ban sebebi olsa ben çoktan yemiştim.

Yaptığın harekettten değil de arka planda 3.parti yazılıma bakarlar diye düşünüyorum.

3. parti herhangi hiçbir şey yok hocam sadece etrafımda bayağı hızlı döndüm ondan ban atarlar mı diye korkuyorum.
Ban yemezsin de o ayar ile nasıl oynadın ben ona takıldım. Mevlana gibi döne döne taradın heralde adamları.
kanka 1 kill aldım şansa 10dkde

kaydı falanda var kayıtta oynuyodum

Az önce CS oynuyordum ve biraz eğlenmek için mouse DPI 6200 yaptım. Senside 8.00 yaptım öyle oynadım biraz. Etrafıma dönerken çok hızlı hareket ettiği için spinbotu anımsattı biraz şimdi de ban yemekten korkuyorum ban yer miyim?

Yok ya ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı