SteelSeries Arctis Nova 7X nasıldır?

kankam111

Hectopat
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar, sadece bu kulaklığın + - yanlarını merak ediyorum yardımcı olur musunuz? YouTube'dan inceleme videoları izledim ancak sizin görüşleriniz de önemli yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Mağazada denedim bu kulaklık çok rahat geldi, 5 yıllık Arctis 1 kablosuz kullandım ömrünü tüketti sanırım.

Herkese iyi sosyaller arkadaşlar, sadece bu kulaklığın + - yanlarını merak ediyorum yardımcı olur musunuz? YouTube'dan inceleme videoları izledim ancak sizin görüşleriniz de önemli yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Mağazada denedim bu kulaklık çok rahat geldi, 5 yıllık Arctis 1 kablosuz kullandım ömrünü tüketti sanırım.
Bütçe nedir?

Başka kulaklık bakmıyorum da hocam denedim rahat geldi diğerlerine göre ondan dolayı soruyorum, özellikleri nasıl ne yapabiliyor bu kulaklık bilmem gereken -leri artıları neler merak ettim.

Başka kulaklık bakmıyorum da hocam denedim rahat geldi diğerlerine göre ondan dolayı soruyorum, özellikleri nasıl ne yapabiliyor bu kulaklık bilmem gereken eksileri artıları neler merak ettim.

Başka bakmıyorsanız eğer, mikrofonu Nova 5'e göre daha düşük. Ses kaliteleri yakın yani güzel. Aynı anda PC ve telefona bağlayarak gelen aramalara geçebiliyorsunuz. Sonar GG uygulaması gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı