Arkadaşlar bütçem bu kadar 11.07ye böyle bir envanter dizdim.
Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
AK-47-M4A1S-M4A4-AWP-usps-glock18-Desert Eagle.
![]()
(AWP) bs daha iyi durduğunu düşünüyorum.
(M4A4)CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
(AK-47)CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
(USP-S)CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
(Glock)CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
(Deagle) aynı Deagle fakat field tested ve 0.13 cent.CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
Not: M4A1s e skin koymadım fiyattan kısmak için.
Toplam: 11.94 dolar.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
Hocam AWP hariç diğer skinler hoşuma gitti AWP için öneriniz var mı?
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
Hocam AWP hariç diğer skinler hoşuma gitti AWP için öneriniz var mı?
Arkadaşlar bütçem bu kadar 11.07ye böyle bir envanter dizdim.
Sizce alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
AK-47-M4A1S-M4A4-AWP-USPS-GLOCK18-Desert Eagle
![]()
Gayet güzel fakat m4'lerin birisini kullanmayı tercih edip diğerini kaldırabilirsiniz. Bu sayede belki bütçe düşürürsünüz belki de diğer silahlara başka desen alabilirsiniz. Arkadaşın attığı desenler de güzel fakat AWP de atherisden şaşma. İlk göz ağrım benimçok hoş desendir.
Hocam o zamanda 15 dolara yaklaşıyor M4A4e bayıldım ama pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.