CS2'de 1400 ping oluyor

demirabe

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x
Gigabyte Eagle RX6700XT
Gigabyte B550 Gaming X V2
2x8GB XPG 3200mhz
Frisby 650W 80+
Samsung 970 Evo Plus 2Tb
Öncelikle merhaba, CS2 oyununda yüksek ping alıyorum. Oyun içerisinde 1400 gibi bir seviyeye çıkıyor, oyun başlarında 70 ile balşayıp yükseliyor. İnterneti defalarca açıp kapattım, dosyaları doğruladım, Wi-Fi'a hard reset attım, bilgisayarımı kapatıp açtım ama ne olduysa ping sorunum geçmedi. Herhangi bir yerde çözüme ulaşıldığını görmedim :)

Hocam bu ping sorunu sadece CS 2 kaynaklı mı? Başka bir oyunda oluyor mu?

Hocam sadece CS 2 de oluyor bu olay onun dışında her oyunu en iyi pinglerle oynuyorum.

Hocam bu ping sorunu sadece CS 2 kaynaklı mı? Başka bir oyunda oluyor mu?

Wi-Fi üzerinden değil de direkt olarak kablo ile bağlayın bilgisayara. Ayrıca Wi-Fi üzerinden başka cihazlar o anda kullanımda ise pingi deli dehşet etkiliyor sadece siz bağlı olursanız bu kadar yüksek değerler olmayacaktır.

Hocam Wi-Fi ile bağlıyım ama modeme yakın bilgisayar Ethernet ile de denediğimde aynı sorun oldu aynı şekilde modeme bir tek ben bağlıyım.

Hocam sadece CS 2 de oluyor bu olay onun dışında her oyunu en iyi pinglerle oynuyorum.

Hocam Wi-Fi ile bağlıyım ama modeme yakın bilgisayar Ethernet ile de denediğimde aynı sorun oldu aynı şekilde modeme bir tek ben bağlıyım.

Oyun içinde hangi sunucuya bağlanıyorsunuz oda önemli uzak sunucu ise anlık ping yükselmeleri çok normal pinginizi limitleyin oyun ayarlarından 75 ve altı olacak şekilde.

Oyun içinde hangi sunucuya bağlanıyorsunuz oda önemli uzak sunucu ise anlık ping yükselmeleri çok normal pinginizi limitleyin oyun ayarlarından 75 ve altı olacak şekilde.

Tamamdır deniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı