CS2'de 15 dolara alınan seçkin parası ne zamana çıkar?

Maç oynadıkça kasa ve skin düşüyor . Direkt skini satabilirsin . Kasayı satıp para kazanabiliyorsun veya ekstra para verip kasayı açabiliyor ve kasanın içinden çıkan skini satabiliyorsun.

Oynadıkça Steam oyun kartı veriyor. Ek olarak size her hafta 4 tane düşen eşya seçeneği sunuluyor. 2 tanesini seçiyorsunuz. Bazen değerli kasalar çıkıyor. Onlarla beraber oyun zaten ödenen parasını çıkartmış oluyor. Bana geçenlerde 10 küsür dolarlık bir kasa düştü mesela. Sattım ve AK-47 skini aldım. Güzel bi trade oldu. :D

Bildiğim kadarıyla oynadıkça falan bu parayı bir şekil geri elde ediyormuşuz, bu nasıl oluyor?

Tam süresini bilmiyorum. Haftalık 2 tane drop seçme hakkınız var level atladığınız zaman. Bir tanesi kasa bir tanesi skin 2 tane de grafiti geliyor. En pahalılarını seçip satıp paranızı çıkarıyorsunuz

Her hafta çarşamba günleri yenilenen drop sistemi var. Seviye atladığında 4 adet item veriyor. Bu 4 itemden 1 tanesi rastgele kasa, 2 tanesi rastgele silah skini, 1 tanesi de graffiti olarak düşüyor. İçinden 2 tanesini seçip alıyorsun. Düşen itemler rastgele ve farklı fiyatlarda düşüyor. Her hafta kasayı + silahı almanı tavsiye ederim. Pazarda satabilirsin ya da düşen kasayı 2.5 dolara anahtar satın alıp şansını deneyebilirsin.

Hocam genelde değişiyor. Bugün 1.40 dolarlık rüyalar ve kabuslar çıktı ama bazen 30 centlik kasalar da çıkıyor. 20 haftada falan çıkar.

Maç oynadıkça kasa ve skin düşüyor. Direkt skini satabilirsin. Kasayı satıp para kazanabiliyorsun veya ekstra para verip kasayı açabiliyor ve kasanın içinden çıkan skini satabiliyorsun.

En kötü ihtimalle yani çok kötü drop atsa 20-25 hafta ama ortalama 18 haftada falan çıkarırsınız diye düşünüyorum.

Oynadıkça Steam oyun kartı veriyor. Ek olarak size her hafta 4 tane düşen eşya seçeneği sunuluyor. 2 tanesini seçiyorsunuz. Bazen değerli kasalar çıkıyor. Onlarla beraber oyun zaten ödenen parasını çıkartmış oluyor. Bana geçenlerde 10 küsur dolarlık bir kasa düştü mesela. Sattım ve AK-47 skini aldım. Güzel bir trade oldu. :D

Tam süresini bilmiyorum. Haftalık 2 tane drop seçme hakkınız var level atladığınız zaman. Bir tanesi kasa bir tanesi skin 2 tane de grafiti geliyor. En pahalılarını seçip satıp paranızı çıkarıyorsunuz

Her hafta çarşamba günleri yenilenen drop sistemi var. Seviye atladığında 4 adet item veriyor. Bu 4 itemden 1 tanesi rastgele kasa, 2 tanesi rastgele silah skini, 1 tanesi de graffiti olarak düşüyor. İçinden 2 tanesini seçip alıyorsun. Düşen itemler rastgele ve farklı fiyatlarda düşüyor. Her hafta kasayı + silahı almanı tavsiye ederim. Pazarda satabilirsin ya da düşen kasayı 2.5 dolara anahtar satın alıp şansını deneyebilirsin.

Hocam genelde değişiyor. Bugün 1.40 dolarlık rüyalar ve kabuslar çıktı ama bazen 30 centlik kasalar da çıkıyor. 20 haftada falan çıkar.

Teşekkürler hepinize. Peki maç kaybetmenin çıkan şeye etkisi var mı? Ya da kaybetmenin item düşürmeye olumsuz yönde bir etkisi var mı?

Evet maç kaybetmek daha az XP veriyor ve daha zor kasa çıkartıyorsunuz.

Bu doğru ancak maç kaybedince daha düşük fiyatlı eşya dropu ile cezalandırılıyor muyuz anlamında sormuş galiba. Eğer öyleyse alakası yok, eşya dropları tamamen rastgele ve şansa bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı