CS2'de 2. bir Prime hesap almak mantıklı mı?

Benim de kafama fena yattı ya vallahi gidip alacağım şimdi şu bravo kasasi veya silah kasasından atsa bir tane sadaka veririm yemin ediyorum

Aynen vallahi hocam ben çok fazla gördüm çok pahalı ak skini düşüren veya da pahalı bir kasa düşüren bence uzun vadede çok mantıklı bir şey. Hem bir de Prime'in parasını ve bıçağın parasını çıkardıktan sonra yine para kasmaya devam edersiniz o paralar da size kalır.

Çok haklısınız hocam gerçekten dediginiz gibi haftada 1 yerine 2 kasa alıp üstüne sans bile artabilir bu haliyle hem kısalır sürem

Eskiden olsa mantıklı derdim ama şimdi oyunu oynamadan yani level atlamadan drop düşüremiyorsunuz. Eğer iki hesapta da her hafta düzenli oynarsanız o zaman mantıklı olabilir. Bu arada iyi bir drop düşmesi çok zor. Bende de iki tane hesap var. İkisini de kasıyordum ama sonradan bıraktım. Çünkü ne düzgün bir drop geliyor ne de zamanım yetiyor. Zamanınız varsa kolay gelsin.

Sonuçta her türlü mantıklı bir hareket kesinlikle prime almak olmadı bende deneyeyim Nasreddin hocanın da dediği gibi "Ya tutarsa ?''

Sonuçta her türlü mantıklı bir hareket kesinlikle Prime almak olmadı bende deneyeyim Nasrettin Hoca'nın da dediği gibi "ya tutarsa?"

Hocam hiç belli olmuyor cidden bana 3. haftadan rare drop pool Chroma 2 düşmüştü silah kasasıyla aynı şans.

70 haftada sadece 6 kere rüyalar ve kabuslar kasası düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…