CS2'de 2. bir Prime hesap almak mantıklı mı?

Benim de kafama fena yattı ya vallahi gidip alacağım şimdi şu bravo kasasi veya silah kasasından atsa bir tane sadaka veririm yemin ediyorum 😂

Aynen vallahi hocam ben çok fazla gördüm çok pahalı ak skini düşüren veya da pahalı bir kasa düşüren bence uzun vadede çok mantıklı bir şey. Hem bir de Prime'in parasını ve bıçağın parasını çıkardıktan sonra yine para kasmaya devam edersiniz o paralar da size kalır.

Aynen vallahi hocam ben çok fazla gördüm çok pahalı ak skini düşüren veya da pahalı bir kasa düşüren bence uzun vadede çok mantıklı bir şey. Hem bir de Prime'in parasını ve bıçağın parasını çıkardıktan sonra yine para kasmaya devam edersiniz o paralar da size kalır.
Çok haklısınız hocam gerçekten dediginiz gibi haftada 1 yerine 2 kasa alıp üstüne sans bile artabilir bu haliyle hem kısalır sürem

Eskiden olsa mantıklı derdim ama şimdi oyunu oynamadan yani level atlamadan drop düşüremiyorsunuz. Eğer iki hesapta da her hafta düzenli oynarsanız o zaman mantıklı olabilir. Bu arada iyi bir drop düşmesi çok zor. Bende de iki tane hesap var. İkisini de kasıyordum ama sonradan bıraktım. Çünkü ne düzgün bir drop geliyor ne de zamanım yetiyor. Zamanınız varsa kolay gelsin.

Eskiden olsa mantıklı derdim ama şimdi oyunu oynamadan yani level atlamadan drop düşüremiyorsunuz. Eğer iki hesapta da her hafta düzenli oynarsanız o zaman mantıklı olabilir. Bu arada iyi bir drop düşmesi çok zor. Bende de iki tane hesap var. İkisini de kasıyordum ama sonradan bıraktım. Çünkü ne düzgün bir drop geliyor ne de zamanım yetiyor. Zamanınız varsa kolay gelsin.
Sonuçta her türlü mantıklı bir hareket kesinlikle prime almak olmadı bende deneyeyim Nasreddin hocanın da dediği gibi "Ya tutarsa ?''

Haftalıkmin 50 cent garanti. Ben Mart'tan beri Prime kullanıyorum 30 dolar falan item düşürdüm (bayağı şanslıydım sizde bu kadar kısa sürmeyebilir). İkinci bir hesap mantıklı kendini amorti ettikten sonra haftada en kötü 1 dolar gelecek iki hesabınızdan. Sizin kararınız tabii ama ikinci hesap uzun vadede uygun. Yatırım tavsiyesi değildir bayağı vaktinizi alacak bir uygulamadır.

70 haftada sadece 6 kere rüyalar ve kabuslar kasası düştü 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı