ysfakbyr06
Kilopat
CS2'de rekabetçi giriyorum, Silver 1'im. İnternet kafede oynayarak rank atlayabilir miyim? Yeni başladım. Silver'dan kurtulabilir miyim?
CS2'de rekabetçi giriyorum, Silver 1'im. İnternet kafede oynayarak rank atlayabilir miyim? Yeni başladım. Silver'dan kurtulabilir miyim?
Tek başınıza girerek bir yere kadar çıkarsınız eğer aiminiz oyun bilginiz iyiyse. Daha hızlı yükselmek için takım bulabilirsin.
Evet olabilirsin. Maç kazanman ve maçlarda da iyi peformans sergilemen gerekiyor. İnternet kafede daha zor ama olmayacak iş değil.
Oyunun rank sistemi değişti artık silver nova globalden ziyade direkt premiere rank puanı asıl rank olarak sayılıyor ve zaten yüksek ranklar hile dolu. 10k puan ortalama sayılıyor maç kazandıkça puanın artıyor ya da kaybettiğinde puanın düşüyor. Maç içindeki performansın da puanı etkiliyordu sanırım.Çok beklentim yok Silver'dan kurtulup ottalama bir oyuncu olmak istiyorum
Rehber videolarını izleyip oyunun mekaniklerini öğren. Sonrasında mekanikler üzerinde ustalaş. Spray çalışacaksın, Aim çalışacaksın, Deathmatch gireceksin, Smoke lineupların öğreneceksin. Zaten bunları düşük rankta kimse yapamadığından kolayca yükselirsin.Çok beklentim yok Silver'dan kurtulup ottalama bir oyuncu olmak istiyorum
Lobiden Türk oyuncuları davet edip oynuyorum kazanmak için ne yapmalıyım brn kötü oynuyorum takımlarda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.